hvordan å sette bremsekalipere på bmx sykler

hvordan å sette bremsekalipere på bmx sykler

Avhengig av sykkel design og personlige preferanser, kan BMX brems design varierer. Antallet brems design er begrenset, men hver innebærer et unikt sett med installasjonsinstruksjoner. Bøylen bremsen er ikke noe unntak. Som navnet tilsier, har en caliper brake (eller brems calipers) et par armer som kommer sammen-i dette tilfellet, i den hensikt å bremse sykkelen. På tuppen av hver arm er en gummi pad. Når bremsen er aktivert, via en kabel koblet til bremsehendelen, putene grep bremsing overflaten av hjulet, slik at sykkelen for å bremse.

Du trenger:
Sykkel fett
. 5 mm umbrakonøkkel.
Needle nebbtangen.
Wire cutters.
Kabel-end-crimp.

Brake Installasjon


en.
Smør gjengene på bremsen dreieskruen. Denne bolten er funnet på baksiden av bremsen. Hvis det er en mutter på spissen av bolten, fjern mutteren.
To.
Sett smurt dreieskruen gjennom hullet i rammen. Dette hullet vil ligge like over de aktuelle dekk (bak bremser over bakre dekk, bremsen ovenfor foran dekk).
tre.
Hold bremsen jevn og fest mutteren til spissen av bremsen dreieskruen. Tråd mutteren med klokken til den maskene med dreieskruen.
Fire.
Bruk en 5 mm umbrakonøkkel for å stramme mutteren helt. Når du strammer, hold bremsen i stedet med den andre hånden til å holde den sentrert.

Kabel Installasjon


en.
Fest kabelen til riktig bremsen armen (høyre brems arm for bak bremser, venstre brems arm for bremsene foran). Ved å klemme inn bremsehendelen, vil du avsløre åpningen der kabelen må passere. Sett kabelen her, og skyv den hele veien gjennom til kabelen hodet sitter inne i spaken og den andre enden fullt framgår av beskyttende kabelen huset.
To.
Grab slutten av kabel og ruter den til den aktuelle bremsen. Når routing en bakbremsen kabel, må du passerer kabelen gjennom utpekt kabelen mounts. Disse vil bli funnet langs den øverste slangen på sykkelen rammen.
Tre.
Træ kabelen gjennom justering fat ved tuppen av brems og under festebolten direkte under justering fat .
fire.
Vri justeringsskruen fatet klokken, inn i bremsen, inntil fat kan slå lenger. Dette vil tillate deg å fjerne slakk fra kabelen senere.
Fem.
Trekk enden av kabelen undervist ved hjelp av nål nesen nebbtang, og stramme festebolten over kabelen, ved bruk av 5 mm umbrakonøkkel.
6.
Vri justere fat mot klokken, bort fra bremsen. Dette vil fjerne overflødig slakk fra kabelen, slik at bremseklossene å sitte nærmere sidene av felgen. Mål for 3 til 5 mm klaring mellom hver pad og felgen.
7.
Klipp enden av kabelen, ved hjelp av wire cutters. La ca 1 tomme av kabel fra slutten av festebolten.
8.
Monter en kabel end-klemme på tuppen av kabelen. Trykk til slutt-crimp på plass med nålen nesen nebbtang.


relaterte artikler


hvordan å sette sammen en front hjulet på en standard sykkel
hvordan starte en baseball fantasy liga med venner
hvordan trene øyet bedre å treffe baseball
hvordan du oppretter en turnering
usa Racquetball regler
hvordan du bytter sykkel pedaler
den beste florida golfbanene for en kvinne
golf mental trening
Forskjellen mellom en propan pool ovn og en gass-pool varmeapparatet
instruksjoner for installering golf grep