historie KFUM volleyball

historie KFUM volleyball

Volleyball ble opprettet av grunnleggeren av YMCA og regnes som det nest største deltakelse sport over hele verden (etter fotball). Det er fortsatt stolt sponset av YMCA i hele verden. YMCA (Young Men's Christian Association) arbeider for å fremme sterk karakter og passer fysisk helse, og som i 2010, serverer 45 millioner mennesker i 124 land .

Evolution of Sport

James Naismith oppfant basketball bruker fersken kurver i begynnelsen av 1890-årene, og selv om spillet fanget på raskt blant barn og unge menn, var middelaldrende menn misfornøyd med den raske tempoet i spillet. William G. Morgan, grunnleggeren av YMCA i Holyoke, Massachusetts, var Naismith tidligere kollega og var særlig interessert i å søke en mer moderat tempo, men aktive fritidsaktivitet.

Mintonette

Opprinnelig kalt "Mintonette," Morgan's eksperimentelle Spillet kombinert en variant av badminton nettet med elementer av basketball, den tyske spillet fistball og håndball. Det første volleyball kamp ble spilt på Springfield College i Massachusetts i 1896.

Spredning av Volleyball

Som regler og standarder for volleyball utviklet (nettet blir høyere, ble team størrelser redusert til ni og deretter seks spillere), den navnet også endret til mer treffende beskriver spillet. YMCA umiddelbart og kraftig promotert spillet gjennom det østlige USA og Canada, og det var ikke lenge før misjonæren arbeiderne tok volleyball til skoler i Asia. The Oriental Games i 1913 og med inkludert volleyball, selv om det ikke ble erklært som olympisk idrett til 1960-tallet. Under første verdenskrig, soldater introduserte sporten til Europa, sparking internasjonal konkurranse i 1950 at Russland dominerte.

Volleyball dag

Mens amatør volleyball florerte i hele spredning YMCA fasiliteter, dannet USA Volleyball Association i 1928. Snart ble det en populær sport ved universiteter og i egne klubber for både menn og kvinner.

Utvidelse av KFUK

George Williams og flere av hans medarbeidere grunnla YMCA i London i 1844. Den industrielle revolusjonen hadde fostret beryktede usunn fysiske og sosiale forholdene i landet, og Williams ville bekjempe disse problemene. Selv om dagens YMCAs påstand ingen strenge religiøse tilhørighet, følger organisasjonen fortsatt å moralsk karakter utvikling og promotering av sunn sosial interaksjon og egnethet utvikling for ungdom og deres familier. I Amerika alene, og kan skryte av YMCA 2868 steder.


relaterte artikler


utstyr som er nødvendig for bading
hvordan juice du gjør en softball flaggermus?
hvordan kan jeg rette min golf swing?
treningsprogrammer for baseball
hvordan du bruker Crank Brothers pedaler
unge softball spilleregler
hvordan å plukke opp en golfball med en kile
hvordan du bytter Frontgir kabel på en Shimano ultegra
instruksjoner på seg fotball pads
diy kajakk eierandel polet