define skins i golf

define skins i golf

De fleste golfspillere har sett profesjonelle "Skins Game" på tv, men de fleste utenforstående vet ikke hva begrepet betyr. En hud er hevdet når en golfspiller outdoes resten av gruppen, og vinner en individuell hull. Hvis to eller flere av spillerne tie et hull, huden "ruller over" til neste hull, noe som gjør at hullet en mer verdifull huden. Skins er vanligvis en måte for folk å satse på sitt eget golfspill

Verdi

Når en spiller vinner et hull, tre andre spillerne i gruppen skylder ham en "hud. "Hvis du har avtalt på forhånd at skinnene er verdt $ 1 per spiller, har vinneren av huden kun vant $ 3. Andre måter å spille skins er å ha skinnene eskalere i verdi som du kommer videre inn i din runde med golf. For eksempel seks første hullene kan være verdt $ 1 per hull, de neste seks hullene $ 2, og de seks siste hullene $ 3 hver. Verdien av hver hud må bestemmes før din runde.

Single Hole Skins

I en single skins game, er hver huden verdt sin verdi kun mens hullet spilles. Hvis to eller flere spillere tie hullet, er det ingen hud. Din gruppe vil gå videre til neste hull og starte en frisk hud.

Rollover Skins

Rollover skins er utformet slik at båndene ikke blir belønnet, og for å tilføre verdi til en fremtidig hull. Proffene spiller en modifisert versjon av dette spillet. Dersom flere hull på rad har vært bundet, vinner den neste spilleren til å vinne et hull flere skins. Hvis din gruppe bånd fire hullene på rad i en rollover skins game, og en spiller vinner den femte hullet, vinner spilleren fem skins fra hver spiller. Vanligvis vil vesentlig mer penger skifte hender i en velt skins game.

Group Skins

Hvis du spiller med en stor gruppe av golfere der de enkelte foursome dannes tilfeldig, kunne hele gruppen deltar i et skins game . Du kan ha en spiller i din gruppe som vinner et hull, men er bundet av noen andre i en annen gruppe. Dette eliminerer huden for det hullet. En spiller må vinne et hull blant hele gruppen av spillere å få en hud. Dette er en måte spillet kan spilles der en person hud kan være verdt et betydelig beløp til vinneren, men de andre spillerne er kun betaler en hud.

Double for Hazards

Skins kan spilles med så få som to spillere eller så mange som 20 eller flere personer. En annen variant innebærer selvfølgelig farer. Hvis en spiller slår inn i en sand felle eller vannhinder, men likevel vinner huden, huden er verdien doblet.


relaterte artikler


Slik handicap golfhull
beskrive pivot snu i golf swing
hvordan å organisere en skattejakt for syklister
hvordan du kan hjelpe barnet elsker å svømme
DIY: motorsykkel hjelm maleri
hvordan du installerer en kommersiell basketball mål innlegg og bakplate
kajakk skulder skader
hvordan du kan bygge din egen skimboard
hvordan du velger riktig størrelse snowboard
hvordan du kan forbedre din golf swing med et læremiddel