treningsprogrammer for baseball

treningsprogrammer for baseball

Ikke forvent å få baseball team hvis du ikke har trent utenom sesongen. Du må trene i løpet av sesongen til å sørge for at du fortsette å spille på et konkurransedyktig nivå. Ulike typer trening er nødvendig for ulike tider av året. Du må trene hardt utenom sesongen for å bygge muskler og styrke og trene til minst opprettholde denne styrken i løpet av sesongen spiller. Vektløfting er viktig, men du må også kjøre for å opprettholde god condition.

Off Season Weighlifting

Baseball vektløfting er annerledes enn de fleste idretter, må du konsentrere deg om å bygge muskler for utholdenhet. Utføre øvelser med lettere vekt og flere repetisjoner vil bidra til å bygge utholdenhet. De fleste bodybuilding heiser, inkludert benkpress, knebøy, lung og vektstang rader vil hjelpe i baseball, men du prøver ikke å bygge store muskler som fotballspillere. Baseball spillere må være fleksible med lange og magre muskler. Stor, klumpete muskler vil bare være nyttig i baseball hvis strengt brukes som en home run makt hitter. Tren dine øvre og nedre kroppen likt. Din ben styrke er viktigere enn din overkroppen styrke, selv om du er en mugge. Kraftig treffer, løping og kaster alle kommer fra sterke ben. Løfting bør gjøres regelmessig, helst fire dager i uka: to dager på, en dag av, to dager på og avslutte uken med to dager fri. Stretching hverdagen er viktig å opprettholde fleksibiliteten. Fleksibilitet vil bidra til å redusere risikoen for skade og vil muliggjøre større gevinster.

I Sesong Weighlifting

Opprettholde styrke og muskler du bygget utenom sesongen bør være målet når du løfter i løpet av sesongen spiller. Trening bør fortsatt bestå av lettere vekter og høyere repetisjoner for å holde musklene i form. Vurder løfte bare to eller tre dager i uken, må du konsentrere deg om å øve og spille først. Utføre de samme løfter som du gjorde utenom sesongen, men skalere dem ned i et sett eller reps for å unngå å brenne deg ut med løfte. Løfte om spillet dager bør gjøres flere timer før kampen eller rett etter kampen. Ikke løft rett før spillet starter, kan dette føre til tretthet. Stretching bør fortsatt gjøres hver dag, spesielt rett før spill. Stretching før spill vil redusere risikoen for å skade deg selv i løpet av spillet.

Conditioning

Baseball condition bør gjøres på samme måte som løfting. Du bygger for utholdenhet i stedet for korte, raske støt som fotball. Når du kjører, kjører på et anstendig tempo, men i lang tid. Kjører oppover så mye som mulig vil hjelpe til med ben styrke og condition. Kjør med en lagkamerat eller venn, vil du presse hverandre til å kjøre hardere og lenger bare ved å kjøre sammen. Agility øvelser på hastigheten stiger vil hjelpe med fotarbeid, og også hjelpe med condition din. Kjøre utenom sesongen bør gjøres på dager du løfter, ikke kjøre på off dager. Du må la kroppen hvile helt å unngå å brenne deg ut. I sesongen condition bør gjøres under trening og av og til etter kamper. Du åpenbart ikke vil tilstand før en kamp.


relaterte artikler


hvordan å designe garderober
kardiovaskulær trening for MMA
hvordan feste sykkelen Bakgir
hvor å fjerne skoen goo
treningsprogrammer for baseball