kardiovaskulær trening for MMA

kardiovaskulær trening for MMA

Mixed martial arts (MMA) kombinerer teknikker for bryting, boksing, jiu-jitsu og muay thai. På grunn av forskjellige stiler og teknikker, kardiovaskulær trening bør være variert og spesifikke for motstanderen

Betydning

De fleste MMA hendelser vil være fem minutters runder, eller noen ganger fire minutters runder. Dårlig hjerte-condition vil påvirke ytelsen som kampen går på.

Typer

Mens mange typer kardiovaskulær trening, som løping eller svømming, kan være effektive, er opplæring som inkorporerer flere MMA-spesifikke øvelser best. Et format for trening som er populært kalles orkan, en rask og kraftig brenne av kalorier.

Orkanen Trening Eksempel

Begynn med å utføre en høy intensitet løpe på en tredemølle eller ergometersykkel, å varme opp før du går på maksimal intensitet i 15 til 30 sekunder. Nå slå til en kroppsvekt eller lett trening som en medisin ball tå touch eller burpee. Gjenta høy intensitet kjøre eller sykkel og følg det opp med en annen øvelse.

Plyometrics

plyometrics er en annen metode for MMA kardiovaskulær trening. Tar 4 eller 5 forskjellige plyometric øvelser og utføre dem en etter en på 30 sekunder hver til fem sett er en populær opplæringsmetode.

Hensyn

Tren med motstanderen i tankene. Hvis han er en bryter, praksis trekk som vil være bedre egnet for en bryter som sprikende eller én etappe knebøy.


relaterte artikler


hvordan å designe garderober
hvordan feste sykkelen Bakgir
kardiovaskulær trening for MMA
hvor å fjerne skoen goo
treningsprogrammer for baseball