hvordan å designe garderober

hvordan å designe garderober

Operatører av treningsfasiliteter har mer enn utstyr, tjenester, og klasser å bekymre deg i dag-klienter er stadig opptatt av innholdet i garderobene. Mens hittil renslighet utgjorde den største garderoben problemet, brukere nå krever mer privatliv, en mer spa-aktig setting, og fasiliteter som salongområder og montert TV. Noen design firmaer nå fokusere utelukkende på å utvikle garderober. Hvis du har tid til å gjøre litt av nøye planlegging, kan du designe din egen garderobe.
en
Bestem den tiltenkte bruk for din garderoben -. . Dette vil bli den viktigste faktoren for å ta i å utforme et anlegg. Du kan begynne med å spørre deg selv følgende:?? "Hvor mange skap og lagring områder vil være nødvendig Hvem vil først og fremst ved hjelp av garderoben (menn, kvinner, familier) Hvilke ekstra fasiliteter (lounge stoler, TV, etc. ) vil de bruker garderoben de setter pris på?
to.
Velg dekor og tilbehør for å gjøre garderoben mer behagelig. Hervey Lavoie, president i garderoben design firma Ohlson Lavoie Collaborative, anslår at 15 til 40 prosent av gym beskyttere ikke bruke garderober fordi de er ubehagelige.
Bortsett fra fargevalget, kan du prøve legge faux eller levende planter, et håndkle varmere, kvalitet gardiner til separat dusj og gjøre dem mer privat, og dekorative skåler å holde forsyninger som såper og sjampo.
tre.
Design skapet rom slik at toalettet området er adskilt fra dusjanlegg ved en vegg eller partisjon. Ikke bare er dette praktisk, siden det vil eliminere behovet for separate toaletter, men også den vil legge til personvernet til garderobene.
Fire.
Skill garderobene inn i forskjellige områder . Bortsett fra bare å ha fasiliteter for menn og kvinner, vil du kanskje legge til familierom eller skapet mellomrom, en del av garderobene for voksne, eller små lagringsområder som ligger rett utenfor den primære garderobene der de som ønsker å bare endre deres sko, eller beholde sine poser kan raskt sette bort sine ting.
5
Group i skap og oppbevaringsrom i ikke mer enn 10 per-området -. dette vil holde garderoben fra følelsen trangt. For eksempel, hvis du vil at garderoben til å ha 20 skap eller lagring avlukker, kan du plassere 10 langs den ene veggen i rommet, og ytterligere 10 langs den motsatte veggen.
6.
Kontakt en rørlegger, om nødvendig, å renovere dusj eller toalett systemer. Du ønsker å sikre at alt er satt opp riktig, og at anlegget oppfyller dine byens kode krav.
7.
Kjøp lagring og skap, møbler og tilbehør du ønsker å installere fra en leverandør som Locker Supply eller Pure Spa Direct. Hvis du eier anlegget, jobber der eller har vært ansatt som rektor designer, kan du kanskje å få en bedrift rabatt.


relaterte artikler


kardiovaskulær trening for MMA
hvordan feste sykkelen Bakgir
treningsprogrammer for baseball
hvordan å designe garderober
hvor å fjerne skoen goo