regler om overdimensjonert racquetball racquets

regler om overdimensjonert racquetball racquets

Den fartsfylte spillet i kickboxing er veldig populær over hele verden, med mer enn 5 millioner spillere. Idretten kan spilles innendørs og utendørs, og innebærer en racketen (også stavet racquet) og et hul gummiball. Det er visse spesifikasjoner på en regulering racketen som må følges i visse amatører og profesjonelle racquetball ligaer.

Lengde på Racket

En spiller i en offisiell kamp for kickboxing kan ikke bruke en racketen på mer enn 22 inches i lengde . Denne målingen omfatter racquet ansiktet, støtfanger vakt og hele håndtaket.

Brudd

Hvis en spiller er funnet å være i strid med denne 22-tommers regelen, vil han automatisk mister den kampen og alle tidligere kamper spilt som dag. Dersom den delen av racketen som forårsaker det å være lengre enn 22 inches er grep (som kan endres), en teknisk foul skal kalles og spilleren vil ha en timeout for å fikse grepet problemet.

Andre regler

Den amerikanske Racquetball Association (USRA) angir at racketen rammer må lages fra trygge materialer som tre og aluminium. Racket strenger er vanligvis laget av materialer som metall, gut, plast, grafitt, microfilament, nylon eller en kombinasjon. Det er et krav for kickboxing spillere å ha på seg en sikkerhet ledningen som kobler racketen til sine håndleddene for å unngå kastet racketer og andre ulykker.

Racket Challenge

helst en spiller kan gjøre en utfordring at motstanderen har racketen større enn 22 inches i lengde. Hvis han er riktig, vil spilleren bli belastet med brudd er nevnt ovenfor. Hvis racketen er lovlig mindre enn 22 inches i lengde, spilleren som utfordret racketen er ladet med en gang ut.


relaterte artikler


starteren pistolen lover i ct
vanlige kurer for en golf slice
hvordan du tilpasser boksing shorts
amatør boksetrening
hvor å putte katten værhår på en bowstring
hvordan du finner ut softball Fielding feil
baseball catcher band øvelser
fiske av Hutchinson, Minnesota
Hvordan kan jeg polere golfkøller?
Klubben volleyball lag i Illinois