regler i Bhutan cricket

regler i Bhutan cricket

Bhutan ble medlem av International Cricket Council (ICC) bare i 2001, og det gjorde sin internasjonale debut i 2004, og nådde kvartfinalen i Asian Cricket Council Trophy. I 2010, gjorde Bhutan sin cricketing debut i World Cricket League, som spiller i divisjonen åtte. Cricket spiller i Bhutan er styrt av Bhutan Cricket Council Board (BCCB).

Field og Pitch spesifikasjoner

The pitch i et spill av cricket er laget av gress, er rektangulær i form og skal måle 22 meter i lengde og 10 meter bred. Ved hver ende av banen er wickets som er 28 inches høy, plassert på toppen er to bails som må måler fire og en halv inches i lengde. Rundt banen er et felt som må måle mellom 150 og 160 meter. Rundt omkretsen av feltet er en grense som burde vært merket med et tau.

Utstyr

Cricket flaggermus er laget av tre og må ikke være mer enn fire og en kvart inches bredt, og lengden på flaggermusen er å ikke være mer enn 38 inches. The cricket ball har en omkrets av ni inches og har et skinn søm. Cricketspillere må bruke verneutstyr, hjelm, batting hansker, shin pads og en boks inne i buksene. Disse klærne er viktig som ballen kan nå hastigheter på opp til 90 mph.

Funksjonærene

Det er vanligvis to funksjonærene på en cricket-feltet, ett av dem står bak batsman som skal motta ballen og ett til på siden av batsman i en posisjon kalt firkant ben. I internasjonale kamper er det også en tredje oppmann som ikke er på banen, men er i stand til å se avspillinger av kampen for å hjelpe dommerne ta en beslutning om hvorvidt en batsman er ute eller ikke.

Cricket Team

Det er 11 spillere på hvert lag i cricket. Det må også være en 12. spiller som kan spille bare hvis et medlem av teamet hans blir skadet under en kamp. En cricket team må ha en blanding av batsmen og bowlers å sikre lagets suksess. Hvert lag må nominere en kaptein, som er ansvarlig for å avgjøre hvilken rekkefølge batsmen skal spille, og vil også bidra til å velge laget til å spille i en kamp. Kapteinen må også bestemme hvem som skal bollen under en kamp, og for hvor mange overs. Kaptein på et cricketlag må være en god taktiker.


relaterte artikler


boksing tips for hånd wraps
den beste terrengsykkel seter for å unngå sår saler
hvordan å bygge en recurve bue
hvordan du leie en profesjonell golf
hjem basketball trening
viktigste tips om pitching for softball
breaker regler i tennis
tennis streng fakta
starteren pistolen lover i ct
hvordan du registrerer en elektrisk golfbil