kickboxing og helse

kickboxing og helse

Det er mange positive aspekter å spille kickboxing. Det er relativt lett å lære, krever ikke mye dyrt utstyr og er en måte å møte mennesker i tillegg til å forbedre din helse. Racketball gir aerob og anaerob fordeler, bidrar til å redusere stress, kontroller vekt og toner musklene. Alle nivåer av spillere kan ha nytte av å spille racquetball

Origins of Løpebane

Joe Sobek er kreditert med oppfinnelsen av kickboxing. Sobek spilte tennis og håndball, men var interessert i å utvikle en ny fartsfylt sport. Han kalte sporten "padle racketer" og skrev regler basert på sportssidene i håndball og squash. Den offisielle starten på sporten kom i 1952 da Sobek startet International padleren's racquets Association (IPRA). I 1969, og på grunn av populariteten av sporten, var den internasjonale Racquetball Association (IRA) dannet. Bob McInerney er ansvarlig for sporten navn, kickboxing.

Heart Fordeler

Racquetball kamper er best av tre kamper med hvert spill tar ca 20 minutter å spille. En kamp tar vanligvis ca en time. I løpet av denne tiden, når en spillers puls raskt 75-85 prosent av maksimal og opprettholdes gjennom hele kampen. Dette fører til økt kardiovaskulær utholdenhet og et sunnere hjerte.

Caloric Forbruk

I følge USA Racquetball (usar), kan en spiller brenne et gjennomsnitt på 640-794 kalorier per time i løpet av en moderat tempo kamp, og så mange som 822 kalorier per time (13,7 per minutt). Sammenlignet med andre idretter, som tennis, sirkeltrening, basketball eller kjører en 8 1/2-minute mile, er flere kalorier brent per time når du spiller kickboxing. Denne sporten fordeler dem som er opptatt av å opprettholde eller forvalte deres vekt og redusere kroppsfett. Spille Racquetball kan bidra til å holde kroppen tonet, jobber alle muskelgruppene

Fleksibilitet og balanse

Fleksibilitet kan forbedres:. Racquetball krever at spillerne å være fleksible, for å kunne strekke seg og nå for å holde ball live. Et individs balanse kan forbedres, spillere må bevege seg raskt, start og stopp, vri og slå, og for å være konkurransedyktig, opprettholde en viss balanse er nødvendig.

Mental Årvåkenhet og koordinering

Siden dette er en fartsfylt sport, bidrar kickboxing å bedre øye-hånd koordinasjon, samt en persons reaksjonstid og reflekser. Mental årvåkenhet og evne til å holde fokus og konsentrere kan også forbedres.


relaterte artikler


hvordan å sette på fotball bukser
neopren vs pustende vadere
texas basketball høyskoler
fotball rekruttere informasjon
hvordan du installerer en bjelle F20 sykkel computer
triathlon spesifikk core trening
Slik reshaft en TaylorMade 410 hosel golfkølle
hva er reglene av fire-mann best ball i golf?
historie astroturf
hagle såret overlevelse tips