hvordan man skal vurdere lotteriet plukker

hvordan man skal vurdere lotteriet plukker

De fleste lodd har noen variant av "Easy Pick," en måte å la datamaskinen tilfeldig velge tall for deg. Når du får dine tall, kan du bli nysgjerrig på sannsynligheten for at bestemte kombinasjoner kommer opp. Tross alt, kan det bety å vinne millioner av dollar. Mens det er ingen garantert måte å avgjøre en rekke sjanser til å vinne, kan du sjekke for å se om noen av tallene viser opp oftere enn andre
en.
Gjør deg hjemmeside, eller den offisielle nettsiden til Interstate lotterier, for spillet du har en billett for.
2 .
Se etter et område på nettstedet som vil fortelle deg hvor ofte hvert nummer dukker opp.
tre.
Sjekk hyppigheten av hvert på billetten . Se om noen tall har høyere enn gjennomsnittlig rate på kommer opp. Dette kan bety at nummeret er litt mer sannsynlig å møte opp ved neste tegningen.
Fire.
Sjekk tegningen historie hvis det ikke er en oversikt over antall frekvensen. Denne tegningen historien vil fortelle deg vinnertallene av et gitt antall av de nyeste tegningene. Se etter noen trender med tall i tegningen historien.

Tips og advarsler


 • Husk å spille lotteri ansvarlig. Selv om du merker en svak trend i tall som trekkes, betyr ikke garantere bestemte kombinasjoner vil bli trukket.
 • I lotteriet tegninger med færre tall (for eksempel tre), er det mer sannsynlig at kombinasjonen vil bli trukket , men mindre sannsynlig at noen store trend vil oppstå.


 • relaterte artikler


  hvordan å kaste søkke pitch
  hvordan spille kanadiske fotball
  hvordan man kan kjøpe en pistol lyddemper
  informasjon om historien til NFL
  Hva er fordelene med organisert sport for barn?
  boksetrening for kvinner
  high school fotball tips for forsvarere
  kanadiske basketball regler
  hvorfor ikke bruke dykkere et vektet belte?
  hvordan sette et fotball mål