hvor å fjerne en sveiv på en Schwinn sykkel

hvor å fjerne en sveiv på en Schwinn sykkel

Som sveiven akselen i en bil, en sykkel sveiv overfører strøm til kjøre tog. En sveiv består av et par armer som syklisten roterer fremover ved å bruke kraft til pedalene. På grunn av sin nærhet til bakken, er en sykkel krank utsatt for smuss og skitt. Hvis smuss og skitt arbeid i kranken, påvirker de sveiven evne til å rotere jevnt. Fjerning av Schwinn sykkelen sveiv og gi den en grundig rengjøring bidrar til å opprettholde krank evne til å utføre på sitt beste.

Du trenger:
Sykkel arbeid stå (valgfritt)
. 8 mm umbrakonøkkel.
Crank avtrekker.


en.
Sikre sykkelen i en sykkel arbeid stå. Hvis du ikke har et arbeid stativ, lene til venstre, ikke-stasjonen siden av sykkelen mot en glatt vegg. Legg et håndkle mellom sykkelen og veggen hvis du er bekymret skrape Schwinn.
To.
Sett inn en 8 mm umbrakonøkkel i bolt hodet i sentrum av kranken. Bruke sykkel ramme som leverage, roter bolten mot klokken for å løsne. Fjern bolten.
Tre.
Tråden en sveiv avtrekker inn i sentrum av kranken. Bruk en skiftenøkkel til å stramme mutteren på slutten av kranken avtrekker. Kranken avtrekker må være helt på plass.
Fire.
Hold motsatt krank arm med en hånd mens roterende kranken avtrekker med klokken. Innsatsen av roterende kranken avtrekker vil bli stadig vanskeligere som sveiven avtrekker interne driveren kommer i kontakt med bunnen brakett spindelen.
Fem.
Skru ut sveiven avtrekker fra kranken når sveiven arm er løs. Bruk hendene til å skille krankarmen fra sykkelen.
6.
Snu sykkelen rundt slik at du har tilgang til venstre, ikke-stasjonen side. Gjenta trinn 2 til 5 for å fjerne den andre krankarmen.


relaterte artikler


sykkelen regler i New Jersey
hvordan du installerer en Ruger bak synet blad
hvordan å bruke området utleie i college golf
ski hansker vs votter
hvordan du blir en baseball oppmann i Illinois
baseball coach regler
hvordan du skriver ut personlig golf baller
regler for ungdom basketball i North Carolina
high school fotball hastighet opplæring øvelser
NCAA regler for menn lacrosse