verktøy for sykkel kassett fjerning

verktøy for sykkel kassett fjerning

En sykkel kassett består av flere individuelle tannhjul, eller tannhjul, og festes til den bakre, drive-siden av sykkelen hjulet. Tannhjulene kommer i ulike størrelser, og hver størrelse gir en unik girutveksling. Når enkelte tannhjul bli slitt, er kassett som helhet fjernes slik at en erstatning kan være installert. Fjerning og installasjon, krever visse verktøy, de to første som er designet spesielt for denne prosessen.

Freewheel Remover

Den friløp remover tråder inn i midten av kassetten. Rotert mot klokken, løsner dette verktøyet låseringen som holder kassetten på plass. Avhengig av merke kassetten, vil friløp removers ulik design. Kompatibilitet med hjulet ditt bør alltid vurderes før du kjøper en.

Chain Whip

Den gjennomsnittlige kjede pisk består av en lengde av kjetting festet til et håndtak. Kjeden delen av kjeden pisken festes til en av kassetten tannhjul, holder kassetten på plass mens låseringen er løsnet. Håndtaket av kjeden pisken holdes om lag på 2-o'clock stilling under fjerning av kassetten. Den brukes i forbindelse med skiftenøkkel, nedenfor.

Ajustable Wrench

En justerbar skiftenøkkel brukes til å rotere kassetten låseringen verktøyet under lås ring fjerning. Den skiftenøkkel festes til den flate delen av låseringen. Håndtaket på skiftenøkkelen holdes om lag på 10-posisjon. Den skiftenøkkel og kjede pisken er roteres samtidig nedover for å løsne kassetten låseringen. Kassetten i seg selv kan da bli fjernet fra siden av hjulet.


relaterte artikler


hvordan å designe softball uniformer online
hva er den røde sonen i NFL?
rugby union spilleregler
web Racquetball leksjoner og tips
hvordan du velger golf grep
svømming og tinnitus
offisielle regler for scoring baseball
sammenligning av tennisbane overflater
informasjon om strengemønster en tennis racquet hodet
sykkelhjelm sikkerhet