thai kickboxing trening

thai kickboxing trening

Opplæring for Thai sparke boksing omfatter tre hovedfaser. Den første er tung bag trening. Andre er det Thai pad eller mitt arbeide. Til slutt, er det sparring. I tillegg til disse fasene, er det cardio og lett vekttrening for å bygge utholdenhet. Avhengig av hvor ofte du slåss, kanskje sparring ikke være en del av opplæringen

Identification

Thai kickboksing, ofte referert til som Muay Thai, er kjent som vitenskapen av åtte lemmer. I motsetning til andre former for stand-up martial arts, bruker Muay Thai alle våpen av en spiss kroppen: leggene, knær, hender og albuer. Den nylige veksten i mixed martial arts har hjulpet gnist interesse i mauy thai, valgt stand-up stil av mange MMA stjerner. Thai kickboksing er det nasjonale idretten i Thailand og er populær i det meste av Europa, først og fremst Nederland.

Bag Work

Thai kickboxing krever omfattende trening med en tung bag. Først er det viktig i condition leggen for benet slående. Gjentatte angrep på posen vil seig leggen og resultere i kraftigere spark og en forbedret evne til å kontrollere motstanderens spark. For det andre, ved hjelp av en tung bag er nødvendig å trene for det thailandske omfavne, en posisjon i Thai kickboksing der en konkurrent har hendene rundt den andres hals og kaster kneet streiker. Dette kan gjøres ved å ta tak i toppen av tunge posen og kaster kneet streiker inn i den. Når du bruker en tung bag, er tiden varigheter ofte brukt i stedet for repetisjoner.

Mitt arbeid

Ved hjelp av boksing votter eller Thai pads er viktige for å jobbe kombinasjoner og forbedre nøyaktigheten. Thai pads er bedre for kneet og leggen streiker fordi de er større og kan håndtere kraftigere streik. Boksing votter er mindre og hjelp med nøyaktighet. Begge la en konkurrent å sette sammen kombinasjoner med ulike lemmer som slag og spark. Disse øvelser kan utføres enten repetisjoner eller rundene.

Sparring

En siste stykke Thai kickboxing trening er sparring. Vanligvis er dette kun forbeholdt for avansert nivå studenter, og sparring bør alltid være mellom konkurrenter av samme ferdighetsnivå. Ulike ferdighetsnivå kan resultere i skader eller mangelfull opplæring. Sparring er gjort for runder, ofte to eller tre minutter, med 30 sekunder eller 1 minutt med hvile i mellom. I Thai boksing, er det to former for sparring. Den første er tradisjonell fri form sparring, der konkurrenter kan bruke alle teknikker. Den andre er clinch sparing, der konkurrenter praksis ut av den thailandske clinch og kast kneet streiker.

Ytterligere

I tillegg til tunge poser, pad arbeid og sparing, Thai kickboksing også krever ekstra cardio og lett trening. Cardio, slik som løping eller hoppe tau, er best å tilstand i musklene i kroppen for opplæring og bevege seg rundt en thailandsk kickboksing ring. Når det gjelder vekttrening, bruke lettere vekter med et høyt antall repetisjoner å bygge muskulær utholdenhet fremfor størrelse. Stor, klumpete muskler vil være mer til hinder i Thai boksing enn en hjelp.


relaterte artikler


golfanlegg i nærheten av harmoni, Florida
rugby union spilleregler
hvordan å skyte en dask skudd
fordelene med basketball trening hele året
hvordan å finne riktig lengde på xc skistaver
regler for junior high volleyball
Reglene for badminton servering
historie astroturf
Jamaica dykke ferier
hvordan å sette på en fotball 4-punkts hakestropp