makten trening for boksing

makten trening for boksing

For å trene til å bli en kraftig boxer, bør du fokusere på fem kjerneområder disipliner: reaktiv effekt, kraft utholdenhet, muskulær utholdenhet, anaerob utholdenhet og aerob utholdenhet. Fordi boksing kamper skje så sjelden hvert år, sammenlignet med atletisk hendelser i andre idretter som fotball eller baseball, boksere trener hele året for og noen ganger bare en kamp. Power opplæring av de fem disiplinene gjør at bokseren til å være i topp fysisk form for kampen

Reaktiv effekt

Reaktiv effekt er den viktigste evnen en bokser kan ha, fordi det tillater deg å tåle kraftige slag. Den gjør det også for bokseren å kunne flytte og skifte retninger raskt, noe som er viktig i boksing. Reaktiv effekt kan oppnås ved en sterk regime av praksis som simulerer direkte treff. Dette kan oppnås ved å øve med en tung medisin ball, som kan bli kastet på deg og tvinger deg til å reagere raskt til angrep.

Power Endurance

Strøm utholdenhet gjør at boksere til å bruke en stor mengde styrke i løpet av kort tid. Dette er viktig for slag boksere vil kaste. Det er fire metoder for kraft utholdenhetstrening. Den første er tung styrketrening, noe som fører til den andre metoden av makt utholdenhetstrening, eksplosiv styrke trening. Dette innebærer å løfte vekter så raskt som mulig. Den tredje metoden er ballistiske trening, noe som ligner på reaktiv effekt trening. Den fjerde metoden, plyometrics, innebærer vertikal hopping.

muskulær utholdenhet

Muscular utholdenhetstrening er avgjørende for en bokser, fordi det gir boksere å kunne tåle fysisk stress av en boksekamp. Trening kan variere basert på utøveren motstander fordi det er mest effektivt å trene med lasten som må overvinnes i løpet av sporten. For eksempel, hvis du vet at du vil møte en 180-kilos motstander, vil du ønsker å bygge opp muskulær utholdenhet til som lastes.

Anaerob utholdenhet

Anaerob øvelser innebærer kraftige bevegelser som vil engasjere musklene for en svært løpet av kort tid. Dette er viktig fordi boksing krever raske men likevel kraftige bevegelser av musklene. Anaerob utholdenhet kan bli forsterket av trening for muskulær utholdenhet, spurter, klatring i bratte intervaller, eller noen annen øvelse som er kort, men krever en veldig rask utbrudd av makt. Anaerob utholdenhet tillater boksere til å bekjempe tretthet og øker mengden oksygen som kan konsumeres i løpet av en kamp.

Aerob utholdenhet

Aerobic utholdenhet er basis for all idrett, boksing inkludert. Aerobic øvelsen er enhver aktivitet som bruker en stor gruppe av muskler for en lengre periode. Aerobic øvelser er varierte, inkludert turgåing, jogging, sykling og svømming. Den viktigste fordelen med aerob utholdenhet er at den hever pulsen, som gjør boksere til å brenne fett. Boxers bør være slank og har en høyere andel muskelmasse enn fett, og aerobic trening hjelper dette.


relaterte artikler


hvordan fange en ball i fotball
hvordan å designe en tack rom
Fotball atletisk trening
informasjon om ishockey skøyter
hvordan du velger en ungdom balltre
hvordan å montere en bjelle luftangrepet 1000 ramme pumpe til en sykkel
ontario lacrosse asociation regler
regler for junior high volleyball
hvordan å bygge en recurve bue
informasjon om fotball i england