boksetrening for kvinner

boksetrening for kvinner

Kommer til fremtredende på 1990-tallet, har kvinnelig boksing vokst i popularitet i de påfølgende årene. Noen kvinner trener i boksing bare som en fitness verktøy, men mange trene for å slåss. Boksetrening er svært lik for menn og kvinner, men det er noen forskjeller

Sikkerhet equipement

Selv bruker kan variere basert på personlige meninger av enkeltpersoner, er sikkerhetsutstyr i boksetrening stort sett det samme for kvinnelige boksere som det er for mannlige.Hand wraps beskytte knokene og hendene under sparring og bag arbeid. Sparring hansker er laget for å beskytte en bokser hender under sparring og bag øvelser. Hodeplagg er brukt for å beskytte en bokser ansikt fra blåmerker og kutt. En munnstykket brukes til å låse toppen og bunnen kjever sammen for å forhindre kjeve skade fra slag og hindre at munn og lepper fra å bli kuttet ved å gni mot tennene. En jockstrap og beskyttende cup brukes til å beskytte mannlige kjønnsorganer. Disse to elementene brukes ikke i kvinnelige boksetrening.

treningsapparater

I likhet med sikkerhetsutstyr, er treningsutstyr nesten alle de samme for menn og kvinner. En sports-BH brukes til å holde brystene på plass under trening. The sports BH er brukt av kvinnelige boksere kun. En hoppe tau er brukt for aerobic fitness, samt å bedre smidighet og fotarbeid. Den tunge bag brukes til å øve punching kombinasjoner og tilstanden kroppen til å punch. Hastigheten bag brukes til å forbedre hånden hastighet og hånd-øye-koordinasjon. Det forbedrer også skulderen condition. Boksering brukes for sparring å simulere kampen scenen. Et speil brukes for skyggeboksing.

Sparring

Det er ikke mer effektiv metode for boksetrening enn sparring. Sparring er utstilling boksing, med mål om å trene ferdigheter og utvikle fitness uten å avgjøre en vinner. Ideelt, kvinner sparre kun med andre kvinner, men siden kvinner opplæring i boksing kan være sjeldne, er det vanlig for kvinner å spare med menn. Under slike omstendigheter, er avtaler gjort på stansing styrke begrensninger for mennene.

Bag Opplæring

Bag trening er brukt av kvinnelige og mannlige boksere alike. Den tunge bag brukes av erfarne boksere å praktisere kombinasjoner og med nybegynnere lære hvor de skal slå sine motstandere. På grunn av deres mangel på kvinnelige opplæring partnere, kvinner bruker den tunge posen oftere i stedet for sparring. Speed boksesekktrening brukes i tidsbestemt øvelser for å hjelpe tilstanden armer og skuldre og bedre hånd-øye koordinering.

Rest

Boksing trening tar en toll på den kvinnelige kroppen. Med sin høye nivå av anstrengelse og tung påvirkning, den opplæringen som kvinnelige boksere gå gjennom konkurrerer med maratonløpere og fjellklatrere. Ofte vokser opp som ikke deltar i kontakt idretter som fotball og bryting som sine mannlige kolleger, kan effekten av boksing være spesielt taxing for kvinner. Å bidra til å gjenopprette og demme opp for skader, bør kvinnelige boksere plan for å få minst ni timer søvn om natten. Når i søvn, er menneskekroppen i stand til å kjøre på et minimalt nivå, og det er på dette tidspunktet at den største mengden av kroppens reparasjon kan skje.

Løping og hopping Rope

boksing er en intens hjerte-sport. Å bygge hjerte-strukturen i en kvinnelig bokser kropp til det nivået som er nødvendig for å engasjere seg i en boksekamp, er det nødvendig å kjøre. Selv om boksing dreier seg om stansing med armene, kraften og egnethet av en kvinnelig bokser kommer fra bena. Rutinemessig kjører bidrar til å bygge utholdenhet i bena og den samlede kardiovaskulære evner fighter. Hoppe tau er også nyttig i å bygge opp beinet condition. Brukes til å hjelpe til med overordnet condition, hopping rolle bidrar også til å bygge springing agility nødvendig for å riktig boksing fotarbeid.


relaterte artikler


softball tjenestemenn og deres plikter
NFL regler for ungdom flagg fotball
kanadiske volleyball regler
atletisk trening med bryting skader
badminton klubber i California
funksjonene til et komfort sykkel
deler av en minibike
hva er en racerbil wrap?
hva er et gap kile for?
svømming og tinnitus