baseball grounder øvelser

baseball grounder øvelser

Hvis du er en baseball trener for unge spillere, malt baller er trolig noen av dine største kilder til frustrasjon. Unge baseball spillere frykter villfaren hop som kan sende en ball skrenser utfor ansiktene deres, og mange er villige til å sette i praksis er nødvendig for å utvikle reflekser og instinkt som trengs for Fielding en kraftig hit ball. Selv om de fleste barn vil alltid foretrekke å slå ballen til Fielding grounders, kan du øke Fielding evne med nøye planlagte øvelser og litt variasjon.

Charge Drill

Hit treg bakken baller mot din infielders og har lader dem mot noen treffer ballen i full fart. Etter Fielding ballen, må spilleren umiddelbart kaste den til første base. Denne øvelsen bidrar til å redusere frykten for ballen å ta en dårlig hop fordi det tvinger spillerne til å fokusere på å drive og kaste ballen til riktig base. Denne øvelsen hones også ferdigheten å overføre ballen fra hansken til den ledige hånden for å kaste.

Simulert Game

Spill en simulert omgang for å hjelpe spillere lære å felt med situasjonsforståelse. Før treffer en grounder til infielders, gi dem et scenario. For eksempel, forteller infielders at det er en løper på første base, og infielders trenger for å komme til ballen på tide å lage en dobbelt spill. Hvis infielders ikke klarer å gjøre stykket, vil den neste ballen hit med løpere på første og tredje. Dette styrker en infielder evne til å tenke før alle banen om hva de vil gjøre hvis ballen kommer til dem.

Riktig Positioning Drill

Force din infielders til feltet hver batted ballen mellom beina i stedet utagerer til siden. Fielding hver grounder fra midten av kroppen tvinger spillerne til å anta riktig posisjon og unngå dårlige vaner. Til slutt blir riktig Fielding posisjon muskel hukommelse, og spillerne dine vil ikke lenger å tenke på det.

Stopp Ball

Har står en av dine infielders foran tilbakeløpssperren bak home plate, mens en batter står på andre base. Ha røren traff bakken ti baller til infielder hjemme plate. Telle antall grounders at infielder stopper før de kan treffe tilbakeløpssperre. Etter hvert infielder har tatt en sving, den spilleren med flest poeng vinner. Denne øvelsen er spesielt effektivt for unge spillere som er bare begynnelsen. Det kan være vanskelig å holde en ung spillers oppmerksomhet under Fielding øvelser, og legge til et konkurranseelement øker morsom faktor av boret.


relaterte artikler


typer av skisko poser
hva er en walkoff home run?
Colt revolver fakta
hvordan du kan spore sykler
hvordan du rengjør bryting matter med Clorox
snowboard triks og tips for skyv og jernbane triks
hvor å endre sykkelen kassetter
fekting turnering informasjon
pro baseball historie
hvordan du skal plassere kroppen for inngjerding