Everlast boksetrening

Everlast boksetrening

I bransjen i over 100 år, er Everlast den mest anerkjent merke i boksing. Selv om de senere årene har sett den splitter vokse i omfang, produserer Everlast fortsatt og markedsfører noen av de høyeste kvalitet boksetrening utstyr tilgjengelig. Fra hansker og hodeplagg til boksing ringer og tunge poser, produserer Everlast alle materialene som er relevante for boksetrening

Historie

Everlast startet som et badetøy selskap i 1910, og vokste til å begynne å produsere en full besetning av sportslige klær i de følgende årene. I 1917, en opp og kommende boxer som heter Jack Dempsey bedt Everlast å produsere hodeplagg som han kunne bruke i trening. Ved 1919 hadde Dempsey blitt tungvekt i verden med hansker laget spesielt for ham av Everlast. Everlast vokste i berømmelse med Dempsey og snart ble den mest populære boksing utstyr produsenten i verden.

Apparel

Everlast tilbyr et bredt utvalg av opplæring klær. For generell boksetrening, produserer Everlast badebukser og trening trøyene i ulike stiler og kostnader. Utover opplæring, produserer Everlast også kjempe natt redskaper som hjørne menn jakker, profesjonell boksing badebukser og boksing kapper.

Hansker

Everlast designer og produserer et bredt spekter av boksing hansker som brukes til opplæringsformål. Hver rekke hansken kommer i varierte grader av kostnader og quality. rnrnHeavy bag hansker er brukt for å beskytte hendene når en bokser arbeider med punching kombinasjoner på en tung boksesekk. Speed wraps er små, lette hansker ment å beskytte knokene mot slitasje under speed bag trening. Og trening hansker er designet for å brukes under sparring økter.

Treningsapparater

Fra boksing ringer til verneutstyr, produserer Everlast alt utstyr som trengs for å delta i en boksetrening. Noen av Everlast mest populære produkter er hoppe tau, tung boksesekk, hastighet poser, hodeplagg og munnstykker. Hoppe tau brukes til å forbedre agility, tunge poser hjelp med praktisering stansing kombinasjoner, hastigheter poser utvikle hånd-øye-koordinasjon, beskytter hodeplagg en jagerfly ansiktet under sparring og munnstykker beskytte munn og kjeve fra skade.

Ernæring og Supplements

Everlast også produserer er utvalg av ernæringsprodukter. Supplement alternativene inkluderer menn og kvinner er multi-vitaminer og vitamin blandinger fokusert på økt energi, mental skarphet og immunitet øker. Everlast produserer og markedsfører en energi drink og tre forskjellige varianter av energi barer.


relaterte artikler


penger tilskudd for lite league baseball
street fotballferdigheter
NCAA overføring regler for volleyball
turner frisyrer for en konkurranse
hvordan å bygge en ishall i hagen din
hvordan å bruke tennvæske og teppe tape til å sette på golf grep
fekting treningstips
hvor å fjerne en front syn på en Yugo SKS
golf club groove reparasjon
basketball internett spill