utendørs basketballbane ideer

utendørs basketballbane ideer

The game of basketball, skapt av James Naismith, ble avledet fra et spill som heter duck-on-a-rock. James og hans venner ville forsøke å banke en and figur av en stein med en annen rock utenfor skolen deres. Nå er utendørs basketball domstoler sett i skolegårder, parker og i ryggen meter. Spillet og dens elementer har utviklet seg siden James Naismith så du har en rekke alternativer for å konstruere en utendørs basketballbane for ulike behov.

Court

Velg mellom en full domstol og en halv domstol, avhengig av størrelsen på uteareal og alderen på spillerne. Full lengde domstoler er 50 fot (15. 3m) bred og 94 fot (28. 7m) lang for en profesjonell størrelse og 84 fot (25. 6m) lang for college og high school størrelser. Lag en utendørs halv domstol ved å holde bredden 50 fot bred og kutte profesjonell eller college domstol lengde i halvparten.

Beliggenhet

Velg en plassering som ikke har et lavt overhengende treet over toppen. Et stort tre over banen fungerer bra for å gi skygge, men grenene skal ikke henge i nærheten av retten fordi de vil forstyrre skyte basketball. En forskrift størrelsen basketball hoop når 10 fot (3,1 MB) opp fra bakken og toppen av bakplaten strekker 42 inches (106. 7cm) utover den høyden, så la noen få meter av åpne plassen over toppen av bakplaten. Finn et sted som også har flat mark. Selv om noen slags grunnlag vil bli lagt, forhindrer et jevnt underlag buler i stiftelsen som kan forårsake tripping

Hoops

Du har to alternativer for basketball hoops:. Fast eller bevegelige. Et fast bøylen er plassert og sementert i bakken. En bevegelig bøylen er satt på et hjul base slik at den kan brukes som en vanlig bøyle under varme måneder, og lagre den bort i den kalde årstid. Noen felger og backboards er justerbare slik at yngre spillere kan skyte på en 8 fot (2,5 meter) høye kanten i stedet for en forskrift 10 fot.

Foundation

Bruk en sement eller gummi fundament for gulvet i det utendørs basketballbane . Hvert materiale har fordeler og ulemper. Sement grunnlaget gjør at basketball å sprette godt og returnere basketball fra en sprett ligner på en innendørs, tre basketballbane. På den annen side, sement ikke har noen gi så kjører på overflaten kan føre til felles ubehag. Gummi gulvbelegg gir gi den en innendørs basketballbane har, men avkastningen på en sprett er ikke så fremtredende.


relaterte artikler


fotball munnbind stiler
hvordan sette opp en høyskole innendørs volleyball nett
sports management sommer programmer
regler for lite league baseball i texas
hvordan du lagrer snø ski
hvor å sjekk spore slitasje på en snøscooter
arena polo regler
én person baseball øvelser
hvor å fjerne voks fra en bowling ball
golfbane design & trening