syv grunner menn spille golf

syv grunner menn spille golf

Golf har kommet fra den spede nordeuropeisk opprinnelse i den globale rampelyset. Det har blitt en viktig idrett for menn verden over, og likevel en tendens til å røre debatt. Hvorfor, akkurat, ikke menn golf? Hva er så fristende om dens nysgjerrig subkultur? Hvorfor er det i stor grad betraktet som en «fyr's game" som bygger slik hengivenhet?

Sport

Golf er først og fremst en konkurranseidrett. Det betyr at den tiltrekker sport entusiaster. Spillere pit sine ferdigheter mot hverandre for laveste score, og også mot de unike utfordringene som utgjøres av kursene selv. Golf krever dyktighet og strategi. Som enhver sport, er det mental beregning og fysiske prestasjoner. Golf har også den allsidigheten av å være en sport som kan spilles i sosiale grupper, med partnere, eller solo.

Business

Det er ikke bare i Japan at golf er en levedyktig arena for hobnobbing med sjefen. I USA, vil Europa og Asia bedriftens ansatte kan lære å spille golf bare for forretningsmuligheter den tillater. Med golf, kan de gni albuene med ledere, veiledere og til og med administrerende direktører. Golf blir et bakteppe der en savvy ansatt kan nettverk og gjøre noen karriere-tenkende sosialt samvær.

Øvelse

Det kan mangle den energiske dramatikken i basketball eller ishockey, men golf får menn utenfor, forbrenner kalorier og kan være hjerte- sunn øvelse. Mange menn er tiltrukket av det nettopp fordi den type trening de kan utføre uten påkjenningene (eller risikoen) av enten raskere tempo idrett eller treningsstudio. Å gå 18 hull på et kurs får blodet flyter. I denne forbindelse, er golf en equalizer. Eldre menn som vil skygge unna en basket bane kan få en golf treningsøkt sammen med yngre spillere.

Sosial

Golf er en morsom måte å sosialisere. Det kan sees som utendørs tilsvarer en "gutta" bowling kveld. " Siden golf er en selvstyrt sport, kan en gruppe venner bruke den som et bakteppe for meningsfull samtale eller lekende slappe av. Den presenterer en helt annen (og kanskje sunnere) sosiale forum enn en bar, for eksempel. Golf kamerater vil gjøre en dag med det, møte på klubbhuset, spille kurset og avsluttende på en nærliggende restaurant.

Travel

Den dedikerte golfspiller vet hvor de beste banene er. Hvis han er en virkelig kjenner (og geografisk velsignet) han kan reise bare for å spille dem. I kraft av sin svært konstruksjon, golfbaner er vakre, store, åpne områder bygget med et øye for estetikk og naturlige undring. De kan ikke være Colosseum i Roma eller Three Gorges Dam, men en samling av variert kurs kan tiltrekke golf-minded menn.

Meditasjon

Vi snakker ikke yoga eller kanalisering ens chi, selv om argumentet kan gjøres at enhver aktivitet som kan gi fokus, ettertanke og indre balanse. Noen menn spille golf strengt å kommunisere med universet, til å bli del av et system av vinkler, styrker, solnedganger, regnskyll og lokale dyrelivet. Tenk på det som et hakk over en vanlig skog tur. Spillet golf involverer deltakeren på måter som en vanlig joggetur kanskje ikke.

Self-esteem

Selvbilde er viktig for menn. Det er viktig for alle. Golf kan skreddersys til din sett av forventninger og mål, og setter deg opp mot . . . vel . . . selv. Enten det nyter godt av "alene tid" eller "buddy tid" i et spill, eller forsøker å forbedre din swing, kan golf bygge selvtillit, tillit og god psykisk helse. Det gjør ikke vondt at det også tilbyr en liste av kognitiv øvelser som kan forbedre både hjernens kjemi og emosjonelle utsikter.


relaterte artikler


kan du bruke et sammensatt flaggermus med gummi baller?
hog jakt i Illinois
hvor å putte en abu garcia reel sammen
hvordan å lage din egen sykkel klistremerker
hva er et gap kile for?
terrengsykkel instruktør sertifisering
hvordan å designe en tennis skjorte
Slik prognosen college fotball poengsummer
hvordan å sette rød prikk omfanget på en Benelli m2
hvordan å svinge en golfkølle bedre