sykkel lås typer

sykkel lås typer

Sykkel tyveri er et problem i de fleste større byer. The Los Angeles Times, for eksempel, rapporterer at nesten 2. 000 sykler ble stjålet i LA i 202C en 29 prosent økning fra året før. I sentrum av Los Angeles, økte sykkel tyveri med 57 prosent mellom 2008 og 2009. Mens det er ingen garantier, med en sykkel lås eller annen form for avskrekkende minsker sjansen for å få turen ranet.

U-Låser

Som sent sykling ekspert Sheldon Brown notater på sin nettside, hvis du ikke har sikker sykkelparkering på reisemålet, få en god lås. Selskapet Kryptonite er best kjent for sin linje av U-Locks, men andre enheter produserer lignende produkter. En U-Lock kommer i to deler-en U-formet stål stykke som passer inn i en låsemekanisme som åpner med enten en tast eller en kombinasjon som du angir. Å bruke låsen, legger du det U-delen gjennom rammen, bakhjulet, eller begge dersom det er plass og låse den til en sykkel rack eller andre stabile objekt, for eksempel en gate tegn.

Kabler

Kabler og kabel låser fungerer best sammen med U-Locks. En kabel lås er bare en kabel som er koblet til en nøkkel-eller-kombinasjon-opererte låsemekanisme. Du kan bruke den alene, men kabler er enklere å inngå kompromisser enn en U-Lock. Bolt-cutters som regel gjøre susen. Som Brown forklarer, øker du din sykkel sikkerhet ved hjelp av en kabel-med eller uten lås montering koblet til det-og en U-Lock samtidig. Kabler er solgt av seg selv uten en låsemekanisme. Du kan tråden kabelen gjennom ett hjul, både hjul og du ramme og fest den med U-Lock.

Chains

Kjeder med en låsing montering er også tilgjengelig. De varierer i styrke. Noen, inkludert Kryptonite New York-serien, brukes av noen mennesker til å sikre sine motorsykkel. Dette fungerer som et testament til deres oppfattede styrke. Andre billigere kjeder er ikke fullt så sikre, men er verdig behandling avhengig av verdien av sykkelen og andre låser eller låser du har tenkt å bruke på samme tid.

Alternative metoder

hvis du ikke har en vanlig sykkel lås, finnes det andre måter å sikre sykkelen din. Jennifer Sherry av Sykkeltur Magazine foreslår å bruke sykkelhjelm. Bare sikre stropper på hjelmen rundt sykkelen og inn til en fast gjenstand. Hvis noen prøver å gå av med sykkelen din, vil den ikke bevege seg så lett. Sherry mener tyven vil bli frustrert og gå videre. Igjen, det er ingen garantier, bare strategier og fingre å krysse.


relaterte artikler


hvordan fotball street trekk
opprinnelse tetherball
hvordan å henge et £ 200 tung bag
krav til en høyskole defensive end
college basketball regler for å ta en belastning
tips om at en ving kunne bruke i en fotballkamp
retning om hvordan du spiller fotball
spesifikasjoner for en TaylorMade R7 quad
et sammendrag av tennis regler
michael jordan basketball leirene i USA