rugby league’s spilleregler

rugby league’s spilleregler

På et blikk rugby league og rugby union ser ut som to veldig lignende spill. I begge målet er å score flere poeng enn motstanderen, gjøre det ved å score prøver eller mål. Det er også sant at de to idretter gang eksistert som en. Men i dag rugby league eksisterer som en egen idrett med regelendringer som datoen tilbake til den tiden de to splittet fra hverandre.

Dannelse

I 1895, ved George Hotel i Huddersfield, England, representanter fra 21 Nord klubber møttes for å bryte bort fra den etablerte organisasjonen kjent som Rugby Football Union. Disse klubbene gjorde det ved å danne sitt eget og kalte det nordlige Rugby Union, senere å bli Rugby League. Den første konkurransen ble kalt Northern Rugby Football League.

Årsak til Split

Lagene i nord støttet seg mer tungt på å trekke spillere fra arbeiderklassen bakgrunn. Problemet den gang var at spillerne ikke skulle betalt for å spille rugby. Dette betydde en mann måtte spille for en klubb i sin egen tid. Som en følge av dette besluttet arbeiderklassen spillere om ikke å spille som de ikke hadde råd til å sette rugby før jobb. Nord-klubber prøvde å bryte seg ved å gi spillerne penger kun for den tiden de savnet fra jobb, men RFU ville ikke tillate det. De ønsket spillet til å beholde sin amatørstatus, betyr ingen profesjonelle betalinger.

Endring i reglene

I 1906 ble to endringer gjort av NRU som ville sikre delt ligget mellom rugby league og union. Antallet spillere i hvert lag skulle bli redusert for å gjøre spillet mer åpen og spennende for publikum. Hvert team vil ha 13 spillere, mot 15 i union. De har også endret reglene slik at spillet skulle fortsette etter en fullført takle. På den tiden etter hver takle var gjort, og spilleren ble holdt nede, det ville være en Scrum. Dette betydde at spillet inneholdt scrums mer enn åpent spill

Dagens Game

I dag den form for kontinuerlig avspilling er de seks spill -. Takle-regelen. Når en spiller blir taklet han må spille ballen langs bakken en til en lagkamerat står rett bak ham. Laget vil holde ballen før de har blitt taklet seks ganger. Når dette skjer teamet vil overgi besittelse til sine motstandere. For å få mer bakken lag vil vanligvis sparke ballen ned-feltet etter sitt femte takle

poeng

Rugby League også er forskjellig fra rugby union gjennom mange poeng som er scoret fra hver scoring metode. . Fire poeng for å berøre ballen over opposisjonen linjen-kjent som en "prøve". Etter som en "samtale kick" er verdt en ytterligere to poeng. Penalty mål er også verdt to poeng og en "drop mål» er verdt ett poeng.

Time

Det er et spill av to halvdeler, både som varer 40 minutter hver. På slutten av 80 minutter, lar en tidtaker dommeren vet, gjennom en sirene eller hooter, at spillet er over.


relaterte artikler


terrengsykkel instruktør sertifisering
svømme skoler i Portland, Oregon
regler for jakt i canada
kvalifikasjoner for fotball stipend
hva er den gjennomsnittlige inntekten for NFL-spillere?
golf club groove reparasjon
historien om baseball speiding
pony jente softball regler
baseball coach regler
hvordan spille street fotball