rekreasjon volleyball regler

rekreasjon volleyball regler

Recreational volleyball er ment å være morsomt og competitve på samme tid. Recreational volleyball ligaer følger de samme reglene som volleyball high school og college volleyball, men i noen tilfeller at dommeren kan være fleksibel i å anvende reglene. Når du arbeider med barn eller nybegynnere, kan dommerne la noen små brudd lysbilde, at de ikke ville akseptere i et spill med erfarne spillere. Uansett hva nivå, de grunnleggende reglene er de samme.

Spille Grunnleggende

I en grunnleggende volleyball spillet er det seks spillere på hvert lag og de spiller på sitt gitt side av nettet. Hvert lag kan kontakte ballen opp til 3 ganger i løpet av en gitt spiller. Spillere har ikke lov til å fange eller kaste volleyball. Ingen spiller kan kontakte ballen to ganger på rad. De kan imidlertid ta det første og tredje treff. En bakerste rad spiller kan ikke angripe ballen foran den 10 fot linjen.

Court Grunnleggende

Linjene i retten er det med god grunn. Serveren må være utenfor utgangen linjen når du serverer ballen. Han kan bare krysse slutten linjen etter å komme i kontakt med ballen. Etter at serveren kommer i kontakt med ballen, kan spillerne bytter posisjoner på banen. Før at de må forbli i deres "starter stillinger". En ball som lander i eller på en linje er styrt "i". Hvis kulen lander på utsiden av linjen det er "ut". Den volleyball kan ikke gå over til den andre siden av banen utenfor antennene. En spiller kan ikke krysse midtlinjen under nettet på den andre lagets side av banen, med hele foten. Hvis noen del av foten berører linjen er det ikke ansett som brudd. Hver domstol vil ha sine egne regler om hvor langt et lag kan spille en ball utenfor banen. Dette er for å beskytte spillere fra skade, og bør bli annonsert før lagene begynner å spille.

Brudd

Disse kan bestemmes av dommeren gitt nivået på spillet. Hvis barn leker de kan være avslappet om brudd som løfte eller bære når treffer ballen. Andre brudd er rørende nettet når som helst, savnet savnet serverer, treff, eller angripe ballen når den fortsatt er i spill på den andre lagets side av nettet. Lagene må også tjene i orden. Hvis de tjener ut av drift er det en umiddelbar side ut.


relaterte artikler


virkningene av å forlenge en golfkølle aksel
skisko ankel smerter
snø skisteder i Utah
hva er det Ohio asa softball regler?
regler for en tennisspiller utfordring
hvordan du installerer en bjelle F20 sykkel computer
uskrevne regler baseball
historien om baseball speiding
hvordan du tilpasser fotball uniformer
hva er ekstremsport?