reglene for kvinners cricket

reglene for kvinners cricket

Du trenger:
Sykkel arbeid stå (valgfritt)
. 8 mm umbrakonøkkel.
Crank avtrekker.

Ifølge den USA Cricket foreningen, cricket ble først spilt i 1700. Regler for sporten ble utarbeidet i 1744 på Londons Artillery Ground. Siden 1787 den Marylebone Cricket Club har skapt, gjennomgått, og oppdatert sporten offisielle regler og retningslinjer. Formålet med reglene er å sikre at funksjonærene, score voktere, kapteiner, og spillerne forrette og spille spillet riktig.

Dømming Cricket

funksjonærene har endelig myndighet til å avgjøre om en spiller er rettferdig eller urettferdig. De har bare lov til å avbryte et spill i tilfelle at en eller flere medlemmer på et lag tukler med en ball, praksis farlige bowling, sløsing med tid, eller skader på banen. Hvis du er oppmann, må du rapportere til feltet i minst 45 minutter før starten av spillet. Du må endre sider av feltet etter at hvert lag har spilt en inning.

Team Størrelse

Elleve kvinner utgjør ett team. Captains sende inn navnene sine lagspillere skriftlig til dommeren før kaste som signaliserer starten av spillet. Navn er ikke tillatt å endres med mindre endringen er gjennomgått og godkjent av kapteinen på det andre laget

Utstyr

The cricket ball kan ikke være lettere enn 4 15/16 gram;. Maksimalvekt tillatt for ballen er 5 15/16 gram. Størrelsen på ballen er mellom 8 1 /4 inches og 8 7 /8 inches. Flaggermus pleide å spille kvinners cricket er ikke lenger enn 38 inches. Hver flaggermus er utformet med et blad som ikke er bredere enn 4 1 /14 inches.

Plasser og Balls

Plasser velges i starten av spillet. Når spillet starter bare en oppmann kan endre en pitch (begge lagkapteinene må godkjenne endringen). Non-torv plasser er ikke lenger enn 58 fot og ikke bredere enn seks fot. Grounds har ansvar for klipping plasser den dagen at en kamp skal skje. Balls er døde etter at en grense er scoret, er en batswoman avvist, eller wicket keeper fanger ballen. Andre ganger at ballen anses døde er når ballen blir mistet eller fast i en spillers uniform.

Kamper

En til to omganger gjøre opp en match. Før starten på en cricket spill, kapteiner og dommerne bestemme hvor mange omganger (en eller to) vil bestå av en kamp. Innings er over etter et team boller alle sine baller. Captains kan også mister omganger. Cricket spill starter med en kaste som holdes 15 til 30 minutter før starten av kampen. Lagene scorer en kjøring etter at en av batswomen sine trekk deres team ballen fra den ene enden av feltet til den andre. Kjører også scoret når en straff kjører er tildelt et lag, er en tapt ball kalles, eller et team flytter ballen til grenselinjen. Lost baller oppstår når et lag ikke er i stand til å finne eller gjenvinne sin ball. Det laget som scorer flest går i løpet av én eller to omganger vinner kampen. Hvis begge lag scorer like mange kjører på slutten av kampen, er spillet som en uavgjort.


relaterte artikler


softball pitching fakta
typer putter hodene
hvordan å trekke en målvakt maske
hvordan rundskriv Parry i fekting
Ohio State’s regler for jenter softball
hvordan å være en god gratis sikkerhet
NFL regler og forskrifter om spillemål innlegg høyde
hvordan spille gulvet hockey
hvordan du kan designe din egen hettegenseren for softball
starteren pistolen lover i ct