om scotland golfbaner

om scotland golfbaner

Kjent som hjemmet til golf, øya Skottland båter mer enn 500 golfbaner i 14 forskjellige regioner. Spillet oppsto på øya, og den historiske golfbaner og alpinanlegg tiltrekker tusenvis av turister hvert år. Noen av golfbaner er mer enn 600 år gammel

Regions

Av de 14 regionene i Skottland, Glasgow og Clyde Valley er øyas nest største og er vert for de fleste golfbaner med 83. Spillet har blitt spilt i denne regionen siden 1721. Det er hjem til Haggs Castle (hjemmet til den første skotske Open i 1972) og myrlandskap kurset (som betyr 18-hullsbane) av Leadhills (kurset med den høyeste høyden i Skottland på 1500 fot). The Shetland-regionen har færrest golfbaner med tre-Asta, Shetland og Whalsay. Den Whalsay og Shetland kurs er myrlandskap, mens Asta er et innlands kurs (ni-hulls bane).

Utvalgte golfbaner

I følge Skottland-golf-kurs. com, enkelte golfbaner, slik som "the Old Course på St. Andrews, Carnoustie, Muifield, Royal Toon eller Turnberry," er noen av de "verdens største kurs" som er kjennetegnet for turister. Andre kurs, for eksempel Prestwick, fødestedet til The Open Championship, og Musselburgh's Old Course-der Mary, Queen of Scots, spilte golf-er også anbefalt kurs av nettstedet guide. Jo flere utfordrende golfbaner er Kingbarns, Royal Dornoch og Gleneagles, noe som vil være vert for 2014 Ryder Cup.

St. Andrews Links

The St. Andrews Links Old Course er den eldste golfbanen i Skottland, hosting på 150-årsdagen for The Open Championship i 2010. Bygget i det 13. århundre, har The Old Course nå utviklet seg til seks ulike kurs-Nye, Jubilee, Eden Strathtyrm, Balgove og den nyeste, Castle-og er den største golf kompleks i Europa. Kurset har 18 hull og ligger på en halvøy der det er ujevnt landskap, skjulte områder med sand og konstant skiftende kyst værforhold.

Machrihanish Dunes

Den Machrihanish Dunes golfbane, bygget i 202C er den siste 18-hulls golfbanen som skal bygges på vestkysten av øya. Kurset er et par-72 (7222 meter, 5389 for damer) og har seks greener og fem tees i havgapet. Hvert hull ble designet rundt det naturlige terrenget og bare deler av det klippes. The maker av kurset, David McLay Kidd, ønsker kurset å reflektere hva gamle kurs bruker å være like århundrer siden. De stolte på vandring sauer for å holde kurset korte og vise kurset som en "fullverdig fjellklatring ekspedisjon, ifølge Scotlands-golf-kurs. com.

Royal Dornoch

Siden 1616 har golf blitt spilt på Royal Dornoch. Ligger 600 miles fra London, og kjent som «Britain's nordligste by," kurset er mest sannsynlig kjent i en kunnskapsrik golfer topp 10 golfbane listen. Mesterskapet Kurset er 6514 meter lang og har bunkers, sanddyner, hummocks, knauser og swales som kan gjøre det selvsagt vanskelig å mestre. Bygget av Tom Morris (født i 1821), har det en fantastisk setting for spilleren med raske, vanskelige greener. Morris oppfant ikke spillet, men er kjent som golf grunnleggere far. Han vant British Open fire ganger i sitt 36 kamper på arrangementet.


relaterte artikler


hvordan du skaffer et USGA handicap score
steder å hoppe i fallskjerm i texas
dykking sikkerhetsregler
ungdomsidretten baseball coaching tips
hvordan fotball street trekk
hvordan du blir en college softball coach
hva er den grunnleggende avkastningen i volleyball?
hvordan du rengjør bryting matter med Clorox
hvordan å finne ut mine handicap
ideer for å få kvinnelige medlemmer involvert i en golfkølle