hvorfor sitte på en fixed gear sykkel?

hvorfor sitte på en fixed gear sykkel?

En fixed gear sykkel er en sykkel med bare ett gir. Det er tydelig, men fra en enkelt hastighet sykkel. Et enkelt hastighet fungerer akkurat som en sykkel med gir. Den har en friløp, noe som letter kystfart. Et fast gir bruker ikke et friløp-når hjulene beveger seg, så er pedalene. Du kan ikke kysten på en fixed gear sykkel. Dette er bare begynnelsen på en "fixie's" appell

Typer

Fixed gear sykler, som på slutten av Sheldon Brown's hjemmeside forklarer, har en tendens til å komme i to former. Spor sykler har en ramme geometri rette for bruk på en sykkelsti, kjent som en velodromen. For mange tekniske årsaker-lett synlig bare til en sykkel geek øye-utforming og følelsen av en bane sykkel er rammen gjør dem mindre enn egnet for gatebruk. Fixed gear sykler produsert for veien ridning har en tendens til å bruke ramme geometrier like eller identiske med tradisjonelle, rettet road sykler. I de fleste byer, men vil du se folk ri begge stilarter på fortau.

Funksjoner

Noen fixed gear syklister ri brakeless. På banen er bremsene ikke nødvendig siden det ikke finnes hindringer og alle er ridning i samme retning. På gaten, har ikke bruke bremsene blitt noe av en urban fashion statement. Å stoppe en brakeless fixed gear, bruke beina til å gradvis motstå sykkelens bevegelse fremover, eller benytter en kombinasjon av teknikk og kraft til å skli til å stoppe opp når en umiddelbar stopp er nødvendig. Ikke har en brems også legger til sykkelen slank og minimalistisk utseende. Noen faststående redskap ryttere bruker bare en front brems.

Fordeler

Som Brown notater, siden du ikke kan kysten, fast gir er ideelle for fitness og effektivitet. Den fitness delen er åpenbar. Bare prøv å sykle med ett gir opp en bakke. Fra en effektivitet ståsted, du bare ikke kan ta en pause på en fixed gear, noe som gjør den ideell for pendling. Selv om du er klar over at du gjør det, du sannsynligvis kysten til tider, hvis sykkelen vil la deg. Ved å ikke kystfart, er den gjennomsnittlige hastigheten høyere, din syklet bevegelse jevnere. Pluss, hvis du prøver å kysten på en fixie, det-som en hest-forsøk på å "bukk" deg over dens front end.

Betydning

Opprinnelig en stift for sykkel budbringere, eksploderte fast tannhjul i popularitet like etter begynnelsen av det 21. århundre. Som artikler om Wired. com og i Los Angeles Times viser, i byer fra San Francisco til Los Angeles og i øst fra Boston til New York, antall faste tannhjul på veien har vokst eksponentielt. Riding "faste" kan ikke lenger være en kjepphest.

Advarsel

Hvis du ønsker å hoppe på faststående redskap bandwagon, bruke bremser, i hvert fall til start. Noen politiet avdelinger sitere syklister som kjører uten bremser. Mange byer har ingen lover angående bremser, eller velger de ikke å håndheve dem. Uansett, med mindre du vet hva du gjør, riding brakeless på en fixed gear løfter allerede iboende farene forbundet med sykling i trafikken.


relaterte artikler


sjekkliste for basketball leir
hvordan å sammenligne touring sykler
hva er den gjennomsnittlige inntekten for NFL-spillere?
hvordan slam dunk
football soccer trening øvelser
volleyball signal regler
hvordan du skal holde en softball balltre
hva er loft i golf?
Fordelen med å bruke golf mental trening hjelpemidler
hest kostskoler