baseball batting øvelser og teknikker

baseball batting øvelser og teknikker

Enhver fotballspiller vil attest til det faktum at å slå involverer mer enn "svingende for gjerder. " Mens overkroppen styrke kan øke en hitter's bat hastighet, noe som resulterer i flere ekstra-base hits og hjem går, treffer er mer en test av koordinasjon, riktig form, reflekser og tålmodighet. Bare å ha naturlige talent ikke vil gjøre en spiller bli en stor hitter. Finpuss dine talenter ved å praktisere målrettet vatt øvelser på jevnlig basis.

The Fence Drill

Spillere med høy naturlig kraft vanligvis erverve uvane å overbelaste armene under en sving i et forsøk på å slå ballen til gjerder. Sannheten er at en kompakt swing vil resultere i flere treff, og home runs vil komme naturlig når du gjør skikkelig kontakt. Å utføre Fence Drill, står ved siden av en metall gjerde med balltre utvidede som om du var på det punktet av kontakten mellom flaggermus og ballen. Bring flaggermus tilbake, og ta en sving i full fart. Hvis bat treffer gjerdet, er du overbelaste armene.

Treffer fra Tee

Ikke gjør den feilen å tro at å slå av en tee er for kindergartners. Selv Major League-spillere hit fra tees og til. Å treffe fra en tee gjør dårlige vaner, slik som "hakking" ballen nedover eller prøver å komme under ballen for større avstand-umiddelbart selvinnlysende. Å treffe fra en tee tvinger deg til å treffe linjen stasjoner. Ellers, vil ballen ikke reise langt fra tee.

Colored Balls

For å praktisere den fargede Ball Drill, trenger du flere praksis baller og en mugge. Paint eller fargestoff i praksis baller tre forskjellige farger, lett å skille fra hverandre. Har beholderen plass kulene i en beholder slik at du ikke kan se hvilke farger han velger. Beholderen Navnene en farge og kaster ballen. Hvis banen er en streik, og ballen fargen er den navngitt av muggen, swing. Dette drill holder hjernen aktiv og tvinger deg til å tenke raskt under press.

Batting merder

Mange større bydeler har offentlige batting bur, og disse kan være verdifulle verktøy for å utvikle baseball spillere. Når du trener i et anlegg som har batting merder med flere hastigheter, velger du et bur med hastigheter som ligner på-eller raskere enn det du møter i konkurranse. Unngå fristelsen til å praktisere i en langsom bur for å vise frem. Å treffe treg baller over nettet vil ikke gjøre deg til en bedre spiller.


relaterte artikler


hvordan du tilpasser fotball støvler gratis
pickle ball regler og forskrifter
hvordan sette opp en batting bur
ski retninger
voksen boksetrening
hvor å fjerne SKS tre Handguard fra gassen røret
øvelser for volleyball blokker
spinn sykkel kontra tredemølle
hvordan du kjøper en snowboard hjelm
hvordan måle en terrengsykkel ramme