Women’s World cup fotball fakta

Women’s World cup fotball fakta

Women's FIFA World Cup har blitt spilt siden tidlig på 1990-tallet og har blitt en av de mest populære formene for tilskueren fotball i USA siden den første sesongen. Turneringen er arrangert hvert fjerde år. Det neste Women's World Cup var planlagt å være vert for Tyskland i 2011, med slagordet, "The Beautiful siden av 20Eleven. " Slagordet spiller på si "det vakre spillet" og det faktum er det 11 spillere på feltet

Du trenger:. .
Bicycle arbeid stå (valgfritt)
8 mm umbrakonøkkel.
Crank avtrekker.

Konkurrenter og Grupperinger

Det er seks grupperinger eller bassenger i FIFA Women's World Cup. Nord-og Mellom-Amerika gruppering har USA, Costa Rica og Mexico. England, Tyskland, Sveits, Frankrike og Sverige er i den europeiske grupperingen. Japan, Korea og DPR Korea Republic headline den asiatiske bassenget. New Zealand er det eneste laget å komme ut av Oseania. Den søramerikanske grupperingen har bare to squads: Brasil og Columbia. Den afrikanske gruppering har også kun to lag, en fra Nigeria og den andre fra Ghana.

Historie

Det første FIFA Women's World Cup ble arrangert av Folkerepublikken Kina i 1991. Dr. Joao Havelange, FIFA president på den tiden, var i hovedsak ansvarlig for å gjøre arrangementet skje. USA tok hjem det første FIFA kvinner tittel, med Norge på andreplass etterfulgt av tredjeplass Sverige. Siden den gang har turneringen blitt spilt hvert fjerde år, med Sverige, USA og Kina vert for arrangementet.

Champions

Etter USA vant, var vert for neste turnering, som ble av Sverige i 1995, ble vunnet av Norge. I 1999 returnerte USA til topps, og vant turneringen på hjemmebane. Tyskland tok tittelen i 2003 og 2007.

USA Konkurranse

USA Soccer Federation er den viktigste utviklingen program for profesjonelle fotballspillere. USA har vunnet de to siste OL-gull under sommer-OL, men har endte på tredjeplass i de to siste Women's FIFA World Cup.Som i 2010, USA var nr. 1 i FIFA Women's World Rankings. Laget har bare tapt fire kamper siden slutten av 2003 FIFA Women's World Cup. Tidligere United States kaptein Kristine Lilly er verdens all-time leder i spill spilles med 342.

Mia Hamm

Mia Hamm er en av de flinkeste streikende i historien om amerikanske kvinners fotball. Hun ble kåret til FIFA World Player of the Year to ganger og er nå en talsmann for kvinners idrett over hele verden. Nå pensjonert, ble Hamm opptatt i National Soccer Hall of Fame i sitt første år av valgbarhet, etter å ha scoret flere internasjonale mål i sin karriere enn enhver spiller, mann eller kvinne, i fotball historien.


relaterte artikler


hvordan regne ut din handicap i golf
hvordan du kjøper figur skøyter for jenter
hvor å endre kombinasjonen på en bjelle sykkel lås
hvor å fastsette pep bremsene på en snurt sykkel
hvordan å ri motocross sykler
føderale svømming sikkerhet
Hvorfor trenger jeg et offset driver i golf?
high school fotball tips for forsvarere
hvorfor sitte på en fixed gear sykkel?
barn hjelm sykling sikkerhet