hvordan trene for å kjøre spor

hvordan trene for å kjøre spor

Verdensrekorder er satt, og brutt med utøvere i friidrett konkurranser under OL på grunn av kulminasjonen av mange års intens trening og fokus. Track har flere forskjellige hendelser som krever ulike øvelser og hastighet øvelser for å kunne konkurrere på et høyt nivå. Opplæring for å kjøre i disse arrangementene nødvendiggjør utholdenhet, styrke, kraft og mest av alt engasjement fra utøveren. Det er svært viktig å planlegge år på en måte som å utføre ditt beste når du konkurrerer.

Du trenger:
Belteplater
. Varm opp antrekket.
Medicine ball.
Vekter.
Hoppe tau.

Training, utholdenhet, styrke og hastighet


en.
Strekk før hver trening for å forebygge skader. Start med toe detaljer og gjøre tre sett med 15. Sitt på gulvet, spre beina bredt og lene seg over og ta på tærne og hold strekken i 20-30 sekunder, gjenta dette for to sett med 15. Stå opp, ta foten opp til baken og hold denne strekningen i 20 sekunder og gjenta for tre sett av 15. Musklene skal føle seg varm og avslappet etter å ha utført oppgaver strekninger. Stretching bør være prefabrikkert før og etter hver treningsøkt.
To.
Run spurter, som sprint hjelper løperen få fart og utholdenhet. Kjøre 50 til 100-meter sprint og gjør seks sett hver dag i løpet av kursperioden. Stopp i-mellom spurter for å gi kroppen en liten hvile før du går inn på neste sprint. Ett til to minutters hvile tid er tilstrekkelig. Start med en to mil å kjøre og legge til én mil hver uke til du er på en fem-mil å kjøre minst tre ganger per uke, kjører fem miles, fem ganger i uken er optimalt.
tre.
Løft vekter minst tre ganger i uken. Start med lav vekt, ca fem til 10 pounds, gjøre tre sett med 15 med krøller, benkpress og ben heiser. Gradvis jobbe deg opp til å løfte 15 pounds, mens de fortsetter de tre sett med 15 repetisjoner på hver øvelse. Dette vil styrke alle musklene til å gi bedre utholdenhet.
Fire.
Jump tau i minst 10 til 15 minutter tre ganger i uken. Hoppe tau forbedrer koordinasjon, balanse og fart. Arbeid deg oppover for å hoppe tau i 20 minutter hver dag for å øke ytelsen.
fem.
Kjøl deg ned med lys yoga stretching etter hver trening. Nedover mot hunden, fjell positur, gresshopper positur, kamel positur, barnets positur og liket posere er gode strekninger for avslappende stramme muskler. Alle disse utgjør er på nybegynner-nivå, og blir ikke vanskelig å preform.
6.

Tips og advarsler


 • Stretching er en av de viktigste delene til trening for enhver sport. Hvis en utøver ikke er ordentlig strukket ut når han begynner å gjøre sitt øvelser, det er en mulighet for alvorlige muskel-skjelettskader.
 • Kast medisin ball frem og tilbake med en partner i 20 til 30 minutter hver dag. Dette vil forbedre balanse og styrke.
 • Hydration er en annen svært viktig sak med idrettsutøvere. Det er en nødvendighet for å holde deg hydrert mens du trener. Hver utøver må drikke 64 fulle gram vann per dag.


 • relaterte artikler


  kvinners softball treffer tips
  historie spyd kaste
  arrow Fletching instruksjoner
  hvordan å sette nye lager på SKS
  hvordan trene for å kjøre spor