fastpitch softball catcher øvelser

fastpitch softball catcher øvelser

posisjon Catcher i softball er en viktig en, andre kanskje bare til muggen. . Hvalbåter er vanligvis de ringer Fielding spiller (posisjonering) og plasser, og de er de eneste med en hel utsikt over feltet. De er ansvarlig for blokkering av vill plasser og innramming plasser rundt streiken sonen for å få gode samtaler. De arbeider for å holde basen løpere nær sine poser og kaste dem ut når de forsøker å stjele. Det finnes en rekke øvelser som kan hjelpe hvalbåter bedre på disse områdene.

Garbage Can Pick-Offs

Samle tre plast søppelkasser og plassere dem ved første base, andre base og tredje base hvor løpere vil typisk være plukket ut av hvalbåter (dvs. venstre på første base, rett til andre og tredje). Få en krukke på haugen, en catcher bak plate og en batter (eller tilskuer) i batters boksen. Har pitcher levere plasser til fangeren, og catcher som mål å "kaste ut" løpere ved å gjøre sine kaster til de forskjellige søppelkasser. Understreker viktigheten av riktig fotarbeid, og en rask release.

Wild Pitch Drill

Har de catcher anta deres vanlige huk posisjon bak plate-kaster arm bak ryggen, hanske ut foran dem for å presentere en målet til kasteren. Fra haugen kaste en bøtte med baller på catcher i skitten. Har mugger blokkere baller-objektet er å holde baller foran dem. Når du blokkerer baller catcher's knærne skal være på bakken, bør deres hanske være nede og åpen mellom beina og brystet, og brystet beskytter bør holdes i en 60-45 graders vinkel fra bakken for å sikre at returer er rettet i foran dem.

Pitch Framing Drill

Har catcher og en mugge påta seg sine posisjoner bak plate og på haugen. Be pitcher å kaste baller på forskjellige steder rett utenfor strike-sonen. Be hvalbåt å gjøre fangsten mens du prøver å gjøre hver banen ser ut som en streik. For å gjøre dette effektivt på fangeren bør flytte ballen til nærmeste punkt på streiken sonen som han avslutter sin hanske rundt ballen. Fangsten og re-posisjonering bør være en flytende bevegelse og re-posisjonering bør ikke overdrives-don't prøve og dra en ball som er helt til høyre på plate i midten av streiken sone, i stedet sikte på å male høyre hjørne av plate. Fangsten bør gjøres med håndflaten av hansken vender ned og ballen helt skjult. Dette vil få dommeren til å vurdere plasseringen av hansken i stedet for plasseringen av ballen avgjøre om banen var en streik eller en ball.


relaterte artikler


slowpitch softball treffer tips
golf trofé ideer
britiske badminton regler
enkle regler for bocce ball
junior baseball øvelser
fotball keeperplassen øvelser
hvordan du stopper slicing en golf-stasjon
basketball regler: raskt bryter
off-sesongen basketball vekttrening
hvordan du justerer en SRAM Bakgir