triathlon OL svømming trening

triathlon OL svømming trening

Trening for en triathlon inkluderer spesifikke øvelser i svømming, sykling og kjører. For OL-lengde triatlon, skal opplæring konsentrere seg om å øke utholdenhet slik at utøveren kan fullføre løpet, som ofte tar lengre tid enn to timer. Svømme trening kan øke en utøver er fart og få ham til overgangen området før de andre utøverne. Å være den første til overgangen gir en utøver et løft av selvtillit og gjør det enklere å navigere gjennom overgangen området og på sykkel banen.

Historie

Det moderne idretten av triathlon ble først etablert i 1974 og ble mer kjent i 1982 med den første Hawaii Ironman Triathlon. løp. Triathlons kombinere svømming, sykling og kjører. Den svømming delen av triathlon regnes som den tøffeste på grunn av varierte vanntemperatur, er full body anstrengelse og fysisk styrke som kreves for å opprettholde svømmehastighet.

OL Avstand Triathlon

Den svømmer delen av en olympisk distanse triathlon en. 5 kilometer, med en 40 kilometer lang sykkeltur og en 10-kilometer løp. Denne avstanden er samme avstand som brukes i OL og mange triatlon rundt om i landet. Andre avstander lettest tilgjengelig i triatlon inkluderer sprintdistansen, som består av en 750-meters svømmetur, en 20K sykkeltur og 5K kjøre, den lange kurset, også kalt en halv ironman, noe som krever en 1. 9K svømmetur, 90K sykkeltur og 21,1 K løpe, og ultra avstand eller ironman, består av en 3. 8K svømmetur, 180k sykkeltur og maraton løp.

Verktøy

Noen svømmer inkluderer opplæring verktøy som er nyttige i triathlon trening hånden padleårer, en kickboard, pull bøyer, briller og en svømmetur cap. Hand padleårer er små flate plast tilbehør som stroppen på hendene og gjøre det vanskeligere å dra hendene gjennom vannet. De er effektive i å bygge overkroppen styrke. En kickboard holdes mens du øver på svømming kick, og et trekk bøye er holdt mellom bena for å hindre at bena flytter seg når du ønsker å konsentrere seg på armen slag.

Planlegging

Ikke se på sporten triathlon som tre separate sport og tog for hver av disse separat. Dette synet på opplæring vil nødvendigvis presse kroppen for hardt og føre til skader. Overtrening i svømme kan forårsake skade på rotator cuffs. For å unngå denne skaden, rotere svømme trening med sykkel og kjøre opplæring for å gi musklene den nødvendige hvileperioden mellom treningsøkter.En typisk uke med triathlon trening vil inneholde to til tre svømme treningsøkter på 30 minutter hver, to til tre treningsøkter kjøre på inntil 60 minutter hver, og minst to sykkel treningsøkter på 60 til 90 minutter. En dag per uke, kan to idretter slås sammen til en treningsøkt. På de andre dagene du gjøre to økter, bør du gjøre ett om morgenen og ett om natten.

Skader

Skader i triathlon trening ofte omgir kjøre porsjoner siden det er det vanskeligste på leddene, særlig knærne og ankler. Svømming er ofte sporten utøverne slår til når de har en skade, men hvis skaden innebærer noen del av armene, svømme trening må kanskje justeres. Typiske svømme trening justeringer inkluderer svømming bare med armene eller bare med beina og med støtte verktøy som en kickboard eller dra bøyen.

Økter

I olympisk distanse svømme trening Triathlete trenger å konsentrere seg om å øke utholdenhet og opprettholde nok energi til å fortsette med løpet og komplett sykkelen og kjører delen. Swim treningsøkter bør gjøres to til tre ganger per uke med en treningsøkt å være en del av en "murstein" trening dagen. En murstein trening er når en sport er kombinert med en annen idrett for en lengre treningsøkt. Brick treningsøkter gir praksis med overganger og trene muskler for å bytte fra en sport til den neste. Swim treningsøkter trenger å konsentrere deg om enten avstand eller hastighet, men ikke begge på samme dag.For hastighet øvelser, svømme fire segmenter på 100 meter hver, med en 30-sekunders pause mellom hvert segment. Swim åtte segmenter på 25 meter hver, med 15-sekunders pauser mellom dem, og fire segmenter på 200 meter hver med 30-sekunders pauser mellom segmentene.For utholdenhet øvelser, svømme 1500 meter. Ta pauser etter behov, men de bør ikke være mer enn 15 til 30 sekunder hver. Swim fire 400-tunet segmenter sakte med 15-sekunders pauser i mellom, og svømme tre 500-tunet segmenter sakte med 15 sekunder i mellom


relaterte artikler


øvelser for ungdom fotball
ishockey keeper regler
gymnastiske utstyr for barn
rekreasjons badminton regler
fotball drill bøker
regler for candlepin bowling
boksing bag treningsøkter
sitter volleyball regler
ungdom innendørs fotball øvelser
hvordan å sette sammen en scuba regulator