tips på ski på Boyne høylandet

tips på ski på Boyne høylandet

Boyne Highlands viser til et område av Michigan som er populær blant friluftsentusiaster. I tillegg til slalåm i vintermånedene, den tilbyr også snowshoeing, zip linjer, kanefart og snøscooterkjøring. Boyne Highlands er den største skianlegg i staten og ser tusenvis av besøkende hvert år. Hvis du planlegger på å være en av dem, lære noen ski tips før du treffer bakken.

Bruk Snørapport

Så snart du våkner opp om morgenen, sjekk ut snø rapporten. Snøen Rapporten er en vær-oppdatering på området, og inkluderer forventet høye og lave temperaturer for dagen, den aktuelle temperaturen, mengden av snø på bakken, og noe snø eller storm kommer. Dette gjør at du vet nøyaktig hva du kan forvente når du går til skibakken, og også forteller deg mer om snøen i seg selv. Hvis temperaturen er lav, forventer glatt og isete forhold. Hvis temperaturen er høy, forventer slaps og våtere snø.

Få profesjonell hjelp

Boyne Highlands er hjem til Boyne Mountain SnowSports akademier. Skolen tilbyr ski-og snowboardkjører leksjoner for voksne og barn så unge som tre. Dens garantert lære å ri /Ski program sikrer at alle som tar en leksjon lærer seg rundt et sett med ski. Skolen er også det eneste i staten Michigan som var plukket ut som en Burton Learn to Ride Center ved en av de ledende produsenter av snowboard, Burton Snowboards. I tillegg til åpne klasser, instruktører tilbyr også privattimer. Instruktørene kommer fra hele verden og er topper i sitt felt.

Besøk Terreng Parks

Før treffer løypene, sjekk ut terrengparker ved Boyne Highlands. Av de sju terrengparker tilgjengelig, flere av dem har ski og er noen av de beste stedene å plukke opp tips i skjemaet ditt. To kryss kurs er også tilgjengelig for skiløpere og snowboardere. Kursene kan du lære noen triks og få noen råd fra erfarne eller vanlige skiløpere.

Lese skilt

The Boyne Highlands har dusinvis av skiløyper, fra de grønne løypene for nybegynnere opp til dobbel svart diamant løyper for ekspert skiløpere. Du finner over 100 forskjellige løyper som dekker to fjellene. Løypene har en tendens til å krysse over hverandre og gren ut i egne løyper. Les alltid markørene før du går ned en sti, og alltid bruke de riktige stien for ditt ferdighetsnivå.


relaterte artikler


Slik gjenoppstår pearlized bowlingkuler
kurer for en trakk golfslag
Slik trener basketball lag
hvorfor lene skiløpere gjøre fremover?
cleveland golfbaner
italiensk fotball skoler
innvirkning basketball trening
slag snooker fakta
gøy ungdom fotball øvelser
golfbaner i ahwatukee (phoenix), Arizona