hvordan du skal rack biljard baller

hvordan du skal rack biljard baller

Det er få bedre måter å tilbringe en kveld med venner enn av samler seg rundt biljardbord, og spille et par kamper. Men før du starter et spill bør du vite hvordan du skal rack ballene. De vanligste spillene er 8 Ball og 9 Ball. Begge krever visse ball tall å være i bestemte stillinger når den første spilleren forsøk på å bryte dem

Du trenger:.
Biljardbord
. Billiard baller.
Rack.

Racking 9 Ball


en.
Plasser diamantformet rack på bordet. (Hvis en diamant-formet rack ikke er tilgjengelig, bruker du vanlige trekant-formet rack og manuelt lage en diamant inne med ballen din plassering. ) Du skal bruke ballene 1 til 9 og skapte en diamant form med billiard baller, med første raden ha en ball, den andre raden med to, den tredje raden med tre, den fjerde rad med to, og den femte raden å ha en ball.
to.
Plasser den gule nummeret en ball i hjørnet på stativet. Plasser den svarte 8-ball i sentrum av den tredje raden så det er i midten av diamanten. Tilfeldig sted resten av ballene til å fylle ut resten av diamant.
Tre.
Flytt stativet slik at det øverste hjørnet, der den gule ballen, er plassert på sirkelen i slutten av biljardbord. Trykk ballene sammen og fjern stativet uten å forstyrre ballene.

Racking 8 Ball


en.
Plasser trekant-formet rack på bordet. Den første raden vil ha en ball, vil den andre rad har to baller, vil den tredje raden har tre baller, vil den fjerde rad har fire baller, og den femte raden har fem baller.
to.
Plasser den gule nummer en ball på toppen av trekanten. Plasser den svarte 8-ball i midten av trekanten, som er, midt ballen i tredje rad. Plasser en tilfeldig solid ball på en ende av den femte raden i hjørnet av trekanten. Plasser en tilfeldig stripete ball på det andre hjørnet av den femte raden. De resterende baller kan være tilfeldig plassert i triangelet. Du må imidlertid alternative fast og stripete baller i hele trekanten.
Tre.
Flytt stativet slik at øverste hjørne av trekanten er plassert på sirkelen. Trykk ballene sammen for å stramme dem. Fjern forsiktig rack uten å flytte ballene.


relaterte artikler


hvordan du tilpasser wilson baseball hansker
hvordan charter yachter i Kroatia
pitching regler for baseball
badevakt treningsinformasjon
sykkelhjelm lover i texas
hvordan å treffe en nedoverbakke løgn
hvordan du velger squash racketer
den riktige måten å montere en sykkel på en sedan sykkel rack
oppmann verktøy
Tarpon Springs, Florida golfbaner