regler for bytte sider i tennis double

regler for bytte sider i tennis double

Tennis er en populær sport over hele verden både blant profesjonelle og amatører. Det øvelser muskelgruppene i ben, armer, nakke og overkropp, og utvikler og vedlikeholder hånd-øye-koordinasjon. Tennis spilles av to ("singler"), tre ("Canadian doubles») eller fire («doubles») spillere om gangen, og kan spilles av folk i alle aldre, fra barn til eldre.Amateurs stole på regelboken og også på uskrevne etikette for en jevn kamp.

double

Dobler er et tennis spill spilt av fire personer, med to spillere på hver side av nettet, med hele hoffet. Spillere alternative tjener, med Team A, spiller 1 porsjon første, fulgt av Team B, spiller 1, Team A, 2-spiller, og til slutt Team B, 2 Player. De tjener så tilbake til Team A, en spiller.Som et nytt sett begynner, lagene kan snu rekkefølgen på hvilken spiller som fungerer, så lenge ordren er opprettholdt gjennom hvert sett.

Bytte Sides mellom Spill

Etter ulike nummererte kamper, lagene bytte side av nettet. Gjennom et sett, skal spillerne på samme lag opprettholde sidene av retten de først hevdet. Det er, hvis Team A, spiller 1 er på høyre side (toer domstol), må han være på høyre side, selv etter at lagene bytte side av nettet.

Slå sider av domstolen

Spillere på samme double team kan skifte side av banen for starten på et nytt sett. Det er, hvis spiller 1 starter kampen på høyre side av banen og spiller 2 på venstre, de må opprettholde sin side av banen i hele første sett. De kan bestemme seg for å skifte side for det andre settet. De må da holde disse sidene gjennom hele andre settet, og kan igjen bestemme seg for å skifte side for starten av det tredje settet.

Switching Sides løpet poeng

Når et punkt har startet, kan spillerne reise retten som kreves av poenget så lenge de sitter på sin side av nettet. Det vil si at spilleren som starter på høyre side kan flytte til venstre under punktet, men må returnere til høyre for starten av neste punkt.

Visning og "australske" Dannelse

De serverer Teamet slår sidene etter hvert punkt, slik at spilleren tjener setter ballen i spill fra alternative sider av banen. Vanligvis spiller netto spilleren på motsatt side av banen fra servering spilleren, men noen ganger velger spillerne en "australsk" formasjon, begge med start fra samme side av banen, med serveren å flytte til den andre siden etter at ballen er satt i spill.


relaterte artikler


Illinois volleyball lag
hvordan du velger ski sokker
profesjonell golf skoler
offentlige golfbaner i Baltimore
hvordan komme olje ut av en bowling ball
hvordan å undervise basketball skyting
hvordan å sparke en ball lenger
sentrale new jersey offentlige golfbaner
danskin triathlon trening
Slik unbuckle en sykkel hjul