hvordan å sparke en ball hardere

hvordan å sparke en ball hardere

Legge strøm å sparke gjør at du kan utmerke seg i mange fot-orienterte idretter, slik som kickball, fotball og til og med fotball. Når du forsøker å sparke en ball langt, mener mange at ben styrke er det viktigste verktøyet for å lykkes. Men den hemmelige sparke langt ligger primært i teknikken din. Mindre spillere som sparker ballen med riktig teknikk kan enkelt starte ballen lenger enn mer muskuløse spillere som kick uten riktig teknikk

Du trenger:.
Soccer ball
. Cleats eller atletisk sko.
Stort felt.


en.
Plasser ballen på gresset og stå ca 10 meter bort fra det. Bestem hvilken fot du sparke med, og ha dette i tankene som forbereder å nærme ballen.
To.
Flytt mot ballen, akselererer raskt som du nærmer deg. Bygge så mye fart som mulig (mer fart gir deg mer kraft), men vær forsiktig med å gå for fort. For mye fart gjør det vanskelig å sparke ballen med god teknikk.
Tre.
Plant din ikke sparker foten på bakken ved siden av ballen (om du har rett på foten, venstre foten bør land til venstre for ballen på tilnærming). Trekk sparker beinet tilbake så langt du kan og bruke momentum til å svinge den frem så hardt du kan. Hold øye med ballen og gjøre god kontakt med den (chipping ballen vil slå alle din kraft i spinn). Som din sparker beinet svinger frem, litt vri det slik at du treffer ballen med innsiden av foten, rundt halvveis mellom tuppen av tærne og midten av foten din. Dette gjør det mulig å treffe ballen med større areal, og dermed mer makt.
Fire.
Følg gjennom med kick ved å fortsette med din sparke bevegelse selv etter at ballen har blitt slått. Dette betyr slik at beinet til å avslutte sitt bevegelse. Hvis du har sparket ballen med en skikkelig bevegelse, bør beinet fortsette i en feiende sti som fører den over kroppen din, og endte med kneet hevet i luften. do Mange spillere ikke ferdig med sin sparker bevegelser og trekke seg ut av sitt kick tidlig, noe som fører til tap av kraft.

Tips og advarsler


 • Ta kontakt med ballen på det punktet under kick din der beinet er vinkelrett på bakken. Dette maksimerer din makt ved å sikre at du sparker ballen når benet er på reise den størst fart.
 • Lean kroppen din inn ballen som du sparker det å gi en ekstra "oomph," som det legger mer vekt bak skuddet.


 • relaterte artikler


  hva er golf skoler i Colorado?
  øvelser med boksing pads
  hvordan å bruke butterfly hockey keeper pads
  hvordan størrelse sykkel hjul
  berømte golfbaner i Florida
  innsiden softball øvelser
  DIY kannene haugen
  øvelser for volleyball tryouts
  Australsk volleyball regler
  voldgift regler for baseball