baseball regler: hjemme går

baseball regler: hjemme går

En home run kan være en av de mest spennende øyeblikkene i idrett. Det umiddelbart, og ofte dramatisk, legger et lag igjen i påstanden i et spill eller caps et dramatisk comeback seier. Mange av spillets største legender, som Hank Aaron, Babe Ruth og Barry Bonds, er blant de beste home-run hitters gjennom tidene.

Definisjon

A home run oppstår helst en ball er truffet og batter gjør den rundt basene og når hjem plate å score på en spiller uten feil blir begått av forsvaret. Det finnes to typer av hjemme går. En innside-the-park oppstår når en spiller slår en ball på banen og er i stand til å score i de nevnte måte. En tradisjonell homer oppstår når en batted ball forlater banen på fly i virkelig territorium over banen gjerdet

Scoring

Når enten type home run er rammet, alle løpere på base score. En home run hit uten løpere på basen er omtalt som en "solo" Homer. Det teller for en løpe. En innertier med en spiller på base teller for to omganger, og en homer med to spillere på base teller tre kjører. Når det er en løper på hver av de tre baser og en homer blir truffet, er det kjent som en "grand slam. " Det teller for fire kjører.

Instant Replay

Baseball fortsatt en trend i løpet av 2000-tallet blant profesjonelle sports ved å iverksette video instant replay. Baseball begynte å bruke replay i 2009 for å hjelpe dommerne i avgjørelsen av om en batted ball var en home run.

Ground Rules

En batted ball som treffer en av foul polene plassert på banen veggene langs første-og tredje-base linjer er en home run. Ellers, har hver og stadion egne spilleregler som dikterer hva som er og ikke er en home run. For eksempel, hvis ballen treffer en malt linje på toppen av en vegg og spretter tilbake i spill, er det en home run? Svaret avhenger av ballpark.


relaterte artikler


florida high school fotball regler
hvor å fastsette et sykkeldekk
spillereglene ping pong
golf swing tips med strykejern
hvilke materialer som er i en softball flaggermus?
baseball klinikk øvelser
minigolfbaner i Arizona
klatrevegg instruktør sertifisering
hvilke typer Scuba regulatorer
hvordan du velger fotball cleats