Jentenes softball regler og forskrifter

Jentenes softball regler og forskrifter

Girls 'softball ligaer gir en underholdende måte for unge damer til å uttrykke seg gjennom idrett. Det tilbyr også en komponent av fysisk aktivitet som er anbefalt for alle på en daglig basis. De regler og forskrifter om jenters softball kan være forvirrende, men ved å henvise til internasjonale Softball Federation's spillereglene, kan de lett dechiffrert. Gjennomgå disse reglene standarder for en rask guide til å spille jentenes softball.

Batting Bestill

Laget trener må utvikle en offisiell vaktliste. Dette viser i hvilken rekkefølge medlemmene av teamet vil komme opp til flaggermus i et forsøk på å hjelpe hennes team score kjører. Et lineup kortet vil bli sendt til hjemmet plate dommeren, som vil ta hver spillers posisjon og trøye nummer.

Felt Mål

Avstanden mellom hver av basene skal lik 60-fot. Den pitching plate bør være 46-meter hjemmefra plate. The outfield gjerdet der et homerun vil bli målt bør tilsvare 265-meter.

Fair Ball

Fair baller er de som setter seg eller er berørt av en spiller i virkelig territorium mellom hjem og første base eller hjem og tredje base . Hvis ballen er i virkelig territorium og forlater spillefeltet, regnes det som en god ball. En rettferdig ball kan også berøre første, andre eller tredje base, den foul linjen eller pol.

Uniformer

Alle spillere må ha på uniformer i samme stil, farge og trim. Arabisk tall må vises på baksiden av softball jersey. Verken trenere eller spillere kan slite like tall. Jenter trenger ikke å bruke caps, men hvis de er slitt, må de matche. Sko skal bæres til enhver tid og må ha glatte såler eller cleats. Spillere må alle ha den samme buksen-enten alle korte bukser eller alle lange, glidende bukser.

Juridisk Bats

Bord må ikke overstige 34 inches i lengde og 31 ½-oz. i vekt. Løpet av ballen må ikke være mer enn 2 ¼-inches i diameter. Eventuelle tillegg til flaggermus, for eksempel håndtak, må inkluderes i vekt. Godkjent flaggermus som er lovlige for spillet må bære en ASA offisielt stempel med år på det. Ulovlig flaggermus vil bli utestengt fra spillet i løpet av spillet.

Innertieren

Home kjører er baller som er rammet over banen gjerdet i virkelig territorium. Spilleren har lov til å fortsette til home plate etter å berøre første, andre og tredje baser, som resulterer i en score på en kjøre for laget sitt. Alle spillere som var på basen under rammet av homerun er også lov til å fortsette til home plate, scoret flere kjører for laget.


relaterte artikler


offentlige golfbaner i våren, Texas
om spinning klasser for sykkel racing
individuelle baseball øvelser
Naia baseball regler
grpa baseball regler i Georgia
hvordan du tester golf cart batterier
hockey hjelm sikkerhetstips
velge en tennis racquet
regler for bowling spill
innendørs volleyball historie