Hvordan registrerer jeg meg kajakk i Oklahoma?

Hvordan registrerer jeg meg kajakk i Oklahoma?

Oklahoma staten lov krever at alle båter skal registreres før de lovlig kan brukes innenfor staten. Denne loven omfatter registrering av kanoer og kajakker. Din kajakk må være registrert innen 30 dager etter kjøpet. Ved registrering av kajakk, må du bære din firmaattest når kajakken er i drift. Hvis dette ikke gjøres kan resultere i bøter og straff

Du trenger:. .
Produsentens angivelse av opprinnelse MobiltelefoniBåt inspeksjon form.
Tittel programmet.
Avgifter.


en.
Finn MSO (Produsentens Statement of Origin) og båt inspeksjon form for båten. Den MSO og båt inspeksjon form burde vært inkludert med papirene som du fikk da du kjøpte båten. Den MSO og inspeksjon Skjemaet må attestert av båten forhandler når du kjøper watercraft.
To.
Besøk en Oklahoma Skatteutvalget kontor. Spør Skatt Kommisjonens representant for "Søknad om sertifikat i avdeling for en båt eller påhengsmotor. "
Tre.
Fullfør tittelen programmet. Send tittelen programmet sammen med MSO og båt inspeksjon form for representanten.
Fire.
Vent til Skatteutvalget representant for å fortelle deg om det beløpet du må betale for å registrere din kajakk i Oklahoma. Mengden av avgifter du må betale vil variere avhengig av prisen du betalte for kajakken og året kajakken ble gjort. Men som en tommelfingerregel, vil du betale $ 1 hvis båten har en verdi på $ 150 eller mindre. Du vil bli belastet en ekstra $ 1 for hver $ 100 over de første 150 dollar.
fem.
Betal representanten skatter. Vent å motta tittelen, registreringsnummer og kajakk merket. Du vil motta slike elementer på samme dag som ditt besøk i Skatteutvalget.

Tips og advarsler


 • Hvis du besøker delstaten Oklahoma og vil ikke skal bruke kajakken på Oklahoma vann i mer enn 60 kalenderdager båten din trenger ikke å være registrert med staten, så lenge den er registrert i en annen stat.


 • relaterte artikler


  Hvordan kan jeg fjerne skaftet av en golfkølle?
  hvordan størrelsen fotball shin vakter
  vinter fotball treningsøkter
  hvordan å sementere en basketball hoop til bakken
  hvordan trene for fotball trekk
  American University fotball stipend
  hvordan å stoppe en rask pause
  Slik trener softball øvelser for pitching
  lacrosse regler for en midtbanespiller
  hvor å konvertere skisko størrelser