innendørs softball treffer øvelser

innendørs softball treffer øvelser

Mens softball praksis er å foretrekke utendørs, ikke været ikke alltid tillater dette i vinterlige steder. Å gjøre god bruk av innendørs praksis tid er viktig, rom og tid er ofte delt med andre, noe som kan resultere i egne praksisperioder. Mange innendørs områder er også dyrt å leie ut. Praktisere flere forskjellige innendørs softball treffer øvelser vil forhindre at laget fra bare gå gjennom bevegelser, og vil holde spillerne uptempo og betinget.

Bounce Toss

To spillere er nødvendig for denne øvelsen. En spiller spretter en tennisball til sin partner (i røren), og batter treffer ballen inn i et nett. Når tosser utgivelser ballen, tar den batter henne batting holdning ved å slå henne foran kneet og foran skulderen innover, på samme måten hun ville når en mugge i en ekte spill starter henne metning. Denne øvelsen fokuserer på riktig vatt standpunkter.

Wiffle Balls

Practice treffer Wiffle baller med softball flaggermus i et hjørne av praksis plass. En spiller kaster Wiffle ballene til en leiemorder, som vil treffe Wiffle baller inn i et nett. Wiffle baller er mindre, lettere og vanskeligere å treffe, noe som gjør at røren holder sin øye med ballen viktige.

Treffer skjorter

Hit softballs inn i et nett av en batting tee. Treffer av tee fungerer swing grunnleggende og tilbyr mer repetisjon enn en pitching maskin kan. Sett opp flere forskjellige utslag så nesten hele laget kan trene samtidig, med en spiller å plassere ballen på tee, mens den andre hits. Dette sørger for konstant bevegelse.


relaterte artikler


bryst svømming øvelser
tennisracket regler
hva er golf formel til å finne hc når en kvinne spiller mot en mann?
målet bueskyting spill
sommer hockey leirer i New England
fotball klubber i manchester, ma
Track & Field sko
hvordan ta vare på korallrev
hvordan forholde gass lovene med dykking?
Massachusetts bass fiske