hvordan du får en PGA kvalifiserende kort

hvordan du får en PGA kvalifiserende kort

For å spille i turneringer på Professional Golfers 'Association (PGA) Tour, trenger du en PGA kvalifiseringen kort. Det finnes en rekke måter å tjene en PGA Tour-kortet, og alle av dem krever dyktighet, besluttsomhet og praksis. Det er det som er nødvendig for å tjene en PGA kvalifisert kort og spille mot de beste golfspillerne rundt

Du trenger:. .
Golfkøller
Computer.
Internett-tilgang.
Påmeldingsavgift.


en.
Bruk for å spille i PGA Tour kvalifiseringen, kalt Q School, hvis du er kvalifisert. Det er ingen fastsatt alder eller handicap for å spille i kvalifiseringen, men bare visse folk er kvalifisert til å spille i første runde av kvalifiseringen. Det er mange måter å være kvalifisert, inkludert å bli rangert 101-200 på verdensrankingen i golf Ranking eller være medlem av noen av International Federation of PGA Tours. Fyll ut en søknad for Q School på PGA nettsiden.
To.
Konkurrer i PGA Tour kvalifiseringen, hvis valgt. Q School består av en prekvalifisering runde, etterfulgt av tre kvalifiserende runder. De 10 prosent av spillere fra den første runden videre til den andre, og de 10 prosent av spillerne i andre runde konkurrerer i finalerunden. De 25 spillerne i den siste runden tjene PGA kvalifiseringen kort, mens de som er ferdig tjuesjette gjennom 75te tjener flekker på Nationwide Tour.
Tre.
Tjen penger mens du spiller på Nationwide Tour. The Nationwide Tour er en utvikling scene for fremadstormende PGA Tour spillere. De 25 penger inntekter på denne turen tjene en PGA Tour-kortet på slutten av året.
fire.
vinne tre turneringer i løpet av ett år mens du spiller på Nationwide Tour. Dette kalles en "Battlefield Kampanjen" og vil resultere i en umiddelbar kvalifiseringen til PGA Tour-kortet.

Tips og advarsler


 • Practice og sørg for at du er klar før du går inn Q School. Det er ganske dyrt og PGA forbeholder seg retten til å umiddelbart avvise alle som poster en konkurransedyktig score på noen runde under Q School.
 • Vær klar til å betale for din sjanse til å tjene en PGA kvalifiseringen kort. I 202C første etappe kvalifiserende koster $ 4500, andre-etappe kvalifiseringen koste $ 4000 og finalen runde koster $ 3500, ifølge offisielle PGA Tour hjemmeside.


 • relaterte artikler


  hvor å fastsette en slitt sykkel dekk
  individuelle baseball øvelser
  top toronto offentlige golfbaner
  hvordan du velger fotball cleats
  hvordan komme raskere for baseball
  basketball inngående regler
  hvordan å vaske målvakt hansker
  fotball klubber i manchester, ma
  hvordan tørke ski støvler
  opprinnelse på ski