hvordan du endrer en trøst sykkel

hvordan du endrer en trøst sykkel

Hvis du har et komfort sykkel, kan du nyte den relativt oppreist stilling den gir. Du kan også som andre tilgivende funksjoner, slik som brede terrengsykkel stil dekk, brede saler som ofte er utstyrt med fjærer og en lav til bakken ramme som, ifølge sent sykling ekspert Sheldon Brown, gjør det lett å "montering" og " demontering. " Hva du får i komfort, men mister du i hastighet og ytelse. Med noen tilpasninger, kan du gå raskere og lenger på en komfort sykkel, men du vil likevel trolig få droppet på sykkel banen.
en.
Bytt til smalere dekk. Bredere dekk gir komfort fordi mer gummi på veien soaks opp mer vibrasjoner og støt. Det ekstra kontakt med asfalten, men bremser deg ned. De fleste komfort sykler bruke dekk som er mellom 35 og 38 mm bred. Strebe etter noe i 28 til 32mm rekkevidde.
to.
Anta en mer aggressiv stilling. Nøyaktig hvordan du gjør din komfort sykkel mindre oppreist varierer fra modell til modell. I de fleste tilfeller kan du redusere eller vinkel din sykkelstyret bort fra deg. Hvis du lener deg over mer, mindre vind treff brystet når du rir. Bilde en racing sykkel med drop-stil styret. I sykling sjargong, er dette kjent som reduserer luftmotstanden eller økende aerodynamikk. Enkelt sagt, disse tingene gjør du kjører fortere.
Tre.
Bli kvitt den brede salen. Å gjøre dette vil barbere vekt fra sykkelen din, men enda viktigere, om vil gjøre det enklere for deg å gå videre i salen, som også hastigheter deg opp. Plus, kan store saler, i motsetning til det mange tror, også føre til ubehag i form av chaffing og andre noe private bekymringer.
Fire.
Ta av unødvendige tilbehør. Selv om ytelsen ikke er en bekymring, fjerne fendere, stativer og annet ekstramateriale som fulgte med, eller du har lagt til din komfort sykkel vil gjøre det ser mer elegant.

Tips og advarsler


 • Hvis du vil gå raskere og ri lenger, modifisere en komfort sykkel er ikke det ideelle alternativet. Du er bedre å få en sykkel som passer for ytelse, for eksempel en hybrid eller vei sykkel.
 • Hvis du endrer rammen eller gjøre noe ekstremt til komfort sykkel, for eksempel legge en motor, vil du sannsynligvis ugyldiggjøre produsentens garantier som fulgte med sykkelen.
 • Ved justering av hvordan er du plassert på sykkelen, pass på at du ikke påvirke hvordan din komfort sykkelen passer deg. For eksempel, når du flytter styret, sørge for at du ikke trenger å komme for langt fra dem. Dårlig plass til på en sykkel kan føre til smerter og andre helseproblemer.


 • relaterte artikler


  skianlegg i nordvestlige Illinois
  utendørs softball øvelser
  åtte ballen bar regler
  hvor å restaurere ping golf strykejern
  Chatham, ma, golfbaner
  onside kick regler
  hvordan du justerer k2 bliss bindinger
  ulike typer tennis racketer
  informasjon om våte dresser
  skitt sykling tips