fotball regler og forskrifter i nfl

fotball regler og forskrifter i nfl

Generelt, kan fotball være et komplisert spill med mange posisjoner, skuespill og regler å følge. Å vite det grunnleggende om spillet, men vil bidra til å gjøre det morsommere å se på eller spille. Reglene endres ved behov, inkludert i 2010 da overtid reglene ble endret noe. De fleste av de andre fotball regler i National Football League har holdt seg på samme siden liga begynte.

Time

En regulering National Football League kamp varer i 60 minutter, delt inn i fire, 15 minutters kvartalene. Når reguleringen er gått ut, det laget med flest poeng vinner, men hvis stillingen er bundet, går spillet på overtid. I overtid, hvis første laget scorer en touchdown vinner. Hvis i første besittelse av overtid, laget scorer et spillemål, får motstanderlaget en besittelse for å prøve og score. Hvis ingen scorer på slutten av 15 minutters overtid i den ordinære sesongen, er spillet erklært en uavgjort. I sluttspillet er det ingen bindinger, slik at lagene spiller plutselig-død inntil et lag scorer.

Downs

Hver besittelse, har et lag fire sjanser eller nedturer å fremme ballen ti meter. Hvis laget får mer enn ti meter, får de et nytt sett med fire nedturer. Lagene kan bestå eller kjøre med ballen for å få et nytt sett med nedturer. Straff eller tap av lengde på et skuespill kan gjøre de nødvendige distansen for et nytt sett med downs lenger. På fjerde ned, kan et lag velge et siste forsøk på å få et nytt sett med downs, risikere en omsetning på stedet for ballen. De kan også punt ballen til det andre laget eller forsøke et felt mål om de er innenfor rekkevidde.

Scoring

Lagene kan score på forskjellige måter. En touchdown occurs da laget skyver ballen over mållinjen. Det er verdt seks poeng. Etter touchdown er scoret, kan et lag velge å sparke ballen fra de to verftet linje gjennom støttene for ett poeng, eller forsøke en to-punkts konvertering fra to-verftet linje, der de i hovedsak trenger for å score et annet touchdown. Lagene kan sparke et field goal når de er på lovbrudd. Ballen må være sparket gjennom søyler, og er verdt tre poeng. Forsvaret kan opprette poeng ved å stoppe eller gjenopprette en rote og kjøre ballen inn i enden-sonen. De kan også score på sikkerhet, hvor de takler det angripende laget innsiden av sin egen slutt sone. En sikkerhet er verdt to poeng.


relaterte artikler


racing flag regler
high school baseball substitusjon regler
Reno golfbaner
frisbeegolf kurs i Cincinnati, Ohio
Hva er fordelene med ekstremsport?
NFL fotball regler for touchdowns
lacrosse feltet regler
hvordan å sette sammen en scuba regulator
ishockey utstyr regler
pole vault fakta