basketball praksis og dens effekt i spill

basketball praksis og dens effekt i spill

Profesjonell og college basketball spillere noen ganger gjøre sporten ser lett. De bore tre-pekere og score på breakaway dunke off går fra lagkameratene. Det du ikke ser på TV, derimot, er alt det harde arbeidet lagene satt i løpet av praksis. Det tar mye krefter og energi for spillere å Jell sammen og perfeksjonere sine basketball ferdigheter. Det hele begynner med arbeidet bak kulissene i praksis

Skill Oppussing

Great spillere ikke blir stor ved et uhell. For eksempel brukte NBA legenden Larry Bird å skyte 200 gratis kaster hver dag før skolen mens vokser opp i fransk Lick, Indiana, ifølge Bird's biografi på sin offisielle nettside. Spillerne må øve for å bli bedre. Det omfatter praktisere den rette måten. I praksis, trenere gir opplæring på de riktige teknikkene for fotografering, rebounding og andre sider av sporten. Den polerte Resultatene viser opp under spill.

Game Plan

Spille pickup basketball med vennene dine er forskjellig fra å spille i en organisert liga. På lekeplassen, spillerne kjøre hvor de vil og kan skyte på vil. Organiserte lag, men kjører sett skuespill og konkrete forsvar. I tillegg, trenere noen ganger liker å slå opp strategier i et spill eller mot forskjellige motstandere. Uten praksis, ville lagene ser tapt og uorganisert når spillet starter.

Reserve Spillere Fordel

Et lag kan ha opp til 15 spillere på vaktliste sin. Men mange trenere bruker bare de fem forretter og en håndfull substitutter under spill. Praksis at reservene til å bli skarpe. De scrimmage mot det første laget, og gjøre hver øvelse som forretter. På den måten, hvis et team opprettholder skader, reservene er klar til å spille. Hvis de ikke praktiserte, kan laget bli ødelagt.

Fitness

Basketball spillere er i konstant bevegelse på banen. Basketball er også en fysisk kamp, som opponenter bang inn i hverandre mens han prøver å få posisjon under kurven for en rebound. Hvis du ikke er i form, vil du få dyttet rundt og bli andpusten tidlig i spillet. Basketball praksis omfatter kjører spurter, vektløfting og andre styrke-øvelser få. Condition i praksis bidrar til å gjøre en spiller konkurrere på et høyt nivå hele veien selv om et spill.

Team Chemistry

Lagene har ofte problemer med å vinne hvis alle spiller egoistisk. Et team kjemi er en viktig immaterielle som blir utviklet i praksis. Spillere danner et bånd med hverandre gjennom alle de svette og hardt arbeid. De begynner å bry seg om hverandre, noe som hjelper i kommunikasjonen på banen. Den kameratskap hjelper i tider med motgang når lag kamp. I stedet for å peke fingre mot hverandre, og slutte, spillerne kommer sammen. Dette kan bidra til et team scenen et comeback sent i spillet. Det hele starter med bonding i praksis.


relaterte artikler


opprinnelse på ski
åtte ballen bar regler
hvordan å dykke i Cabo Verde
300-meter hinder opplæring
informasjon om meksikansk fotball
hvor å endre sykkelen fatt
tre baseball bat design kontra aluminium balltre design
hvordan du velger golf baller nøye
hvordan å bryte i et Rawlings baseball hanske
hvordan du tilpasser wilson baseball hansker