baseball regler for nybegynnere

baseball regler for nybegynnere

Baseball har mange rare regler om veldig spesifikke i spillsituasjoner, men reglene om grunnleggende spille av spillet er egentlig ganske enkel. Det overordnede målet i spillet om baseball er å score mer går (baseball tilsvarende poeng) enn motstanderlaget.

Lagene

Baseball spilles mellom to lag med ni spillere hver. Lagene veksler mellom å spille angrep og forsvar. Når du spiller lovbrudd, heter vatt, forsøk en spiller om gangen for å treffe en ball kastet av motstanderlaget er muggen. På forsvar, har hver spiller en bestemt posisjon han spiller i et forsøk på å fange eller "feltet" ballen. Beholderen står på beholderen er haugen i midten av infield og kaster baseball til fangeren, den eneste posisjonen som spiller i foul territorium. De andre infield stillinger er første base, andre base, tredje base og shortstop. The sin plass på banen er høyre feltet, sentrum-feltet og venstre felt. I tillegg til spillerne, er det fire dommerne på feltet som gjør avgjørelser, eller "samtaler" om plasser, rettferdig og vond baller, base kjører og etterlevelse av spillereglene og standarder for oppførsel.

Innings

Baseball spilles i løpet av ni omganger. Hver inning har en "topp" halv-der bortelaget flaggermus-og en "bottom" halv-hvor hjemmelaget flaggermus. Hver halv inning består av tre outs. En ut er alle på bat som ikke fører til at løperen nå base. De vanligste typene outs oppstå når en fielder fanger en batted ball eller når en batter streik ut. Hvis spillet er bundet etter ni omganger, går spillet til ekstra omganger. Det er ingen grense for hvor mange ekstra innings et lag kan spille, spillet fortsetter helt til noen vinner

Kjører

Målet med spillet i baseball er å score kjører. . Når batter treffer ballen, må han gjøre det trygt til første base, og til slutt touch andre base, tredje base og hjem plate i den rekkefølgen å score en løpe. Spillet er spilt til enten hjemmelaget har mer løper etter toppen av den niende (eller senere) inning, eller bortelaget har ledelsen etter bunnen av den niende (eller nyere) inning.

Batting og Pitching

Mugger må kaste ballen innenfor strike sonen (der røren har en legitim sjanse for å treffe ballen). Størrelsen på streiken sonen er bredden av hjemme plate og fra knærne av røren til bokstavene på trøya hans. Når beholderen kaster ballen inne i streik sonen og batter ikke svinge, kalles det en streik av dommeren. Hvis røren svinger på og savner enhver pitch, er det også en streik. En røren er tillatt to streiker i løpet av sin at-bat. Hvis røren får en tredjedel streik før han kan treffe ballen, er batter ut. Plasser utenfor strike zone kalles "baller". Når en batter mottar fire baller, han "går", som betyr at han får lov til å fortsette til første base. Mugger kaster en rekke plasser for å holde batter gjetter og gjøre det så vanskelig som mulig for ham å slå ballen trygt. Typer av plasser inkluderer fastballs (kaste ballen så hardt som mulig, samtidig å kunne kontrollere hvor den ender opp) og bryte plasser som curveballs og glidere som bryter (flytter) etter å ha blitt kastet. Batters kan treffe et ubegrenset antall foul baller. De to første regnes som streiker, men etter at de ikke teller mot røren.

Hits

Når en batter setter en ball i spill (inne i feltet og mellom foulen linjene, som er de hvite linjene som kjører hele veien til banen gjerder fra første og tredje base), og det er ikke fanget av en defensiv spiller eller kastet til første base før løperen kan komme som base, har han rett til base han kan komme før å være merket ut . Dette kalles en hit. Enhver ball treffer til venstre for den tredje base linje eller til høyre for den første base linjen er en foul ball. Foulen staver stikke ut fra gjerdet og er en forlengelse av foul linjene. Hvis en batter treffer en fair ballen over banen gjerdet, er det som kalles en home run, og batter, samt eventuelle løpere som var på basen da home run ble truffet, kjører score uten trusselen om å være merket ut av motstanderlaget.

Base Running

En base løperen ikke kan kodes ut når han er i kontakt med basen. Hver gang en hit ballen treffer bakken, en base løper kan gå videre til neste basen så lenge han ikke er merket ut. To base løpere kan ikke okkupere samme base, så når en batter treffer ballen, og en spiller allerede på første base, at spilleren må prøve å avansere til andre base. Gang på basen, kan en base runner stjele den neste basen hvis han kan gjøre det der før han ble tagget av en defensiv spiller i besittelse av ballen.


relaterte artikler


basketball konkurranse øvelser
fastsettelsen av beste vatt besetningen for co-ed softball
Nord Washington State offentlige golfbaner
golfbaner i Marion County, Florida
golfbaner i ahwatukee (phoenix), Arizona
hvordan å donere fotball uniformer
hvordan å passe golfkøller til spillere
hvordan snø-måke rase
ungdomsskolen basketball tryout øvelser
om innendørs fotballbaner laget for high school konkurranser