baseball klinikk øvelser

baseball klinikk øvelser

Baseball er et spill for teknikk og utførelse. Den beste måten for spillerne å forbedre både er til å trene under øyet av en coach eller en instruktør. Baseball klinikker gir både et sted å lære bedre baseball teknikker og å få instruktører på klinikken klokken og korrekt utførelse av teknikkene. Øvelsene undervist på baseball klinikker arbeid på Fielding, vatt, base løping og defensive oppgaver.

Batting

En bore gjort på hvert nivå kalles "soft kaste. " Dette innebærer to spillere arbeider sammen for å forbedre bat hastighet, ball anerkjennelse og swing mekanikk. En spiller står foran et nett eller et gjerde med et balltre. Den andre spilleren kneler et par meter over fra den andre spilleren, og litt i front, med en bøtte med baller. Den knelende Spilleren kaster baller i streik sonen av røren. Batter svinger i riktig form og prøver å få god kontakt med ballen og drive den fremover. Røren bør ta mellom 20 og 30 husker og deretter bytte.

Fielding

Baseball spillere må ha myke hender til å være en god fielder, vil så klinikker gjøre øvelser som for eksempel "myke hender. " Boret innebærer å gjøre en sirkel av spillere og vatt rundt en baseball med bare hendene. Målet med øvelsen er å være i god defensiv holdning, og holde hendene nede, og reagerer raskt på ballen. Dette krever at spillerne å holde fokus på ballen og å holde hendene myke slik at i et brøkdels sekund når ballen er slått til dem at de kan absorbere den og deretter slå den et annet sted. Etter en tid med en ball, kan en annen ball legges til mix.

Andre Skills

Baseball også inkluderer den lille ferdigheter som legger opp til å gjøre en stor spiller. Som dekker ting som å vite hvor du skal sikkerhetskopiere en kaste, avhengig av hvor løpere er eller vite hvordan du gjør en bakdør lysbilde i hjemmet for å unngå merkelappen. Baseball klinikker vil ofte funksjonen øvelser som lærer spillere disse aspektene, og deretter ønsker å se dem brukes i andre øvelser. For eksempel innebærer en øvelse unngå å bli plukket ut første base når du tar ledelsen og forsøker å stjele. Løperen på første base må se pitcher rygg foten hvis muggen er høyrehendt. Hvis beholderen fjerner foten fra gummi, må løperen pivot føttene hans og så kaste deg hodestups tilbake til første base. Spilleren skal nå sin venstre hånd først for å unngå merkelappen, og skal satse på foran til venstre side av basen. Grunnen en spiller er lært opp til å pivot første er å unngå hjernen nølende når du prøver å bestemme hva du skal gjøre i øyeblikket. Dersom flyttingen er, "se foten flytte, pivot" det neste naturlige reaksjonen er å dykke tilbake til basen, sparer verdifull millisekunder.


relaterte artikler


Slik grep en klubb
top toronto offentlige golfbaner
sykkelhjelm lover i texas
Slik unbuckle en sykkel hjul
trening for fotball i gym
hvordan du velger ski sokker
hvordan å score i 10 pin bowling
enkle baseball regler for barn
hvor å bytte batteri i et dykk ritus duo
minigolfbaner i Arizona