Australsk rugby regler

Australsk rugby regler

Australsk Rugby -. Må ikke forveksles med Aussie Rules Football-er det samme som rugby spilles i New Zealand, Sør-Afrika, Irland og en rekke andre land. Det er preget av det faktum at det er en full-kontakt sport der spillerne ikke får lov til å kaste ballen fremover. Det finnes en rekke ferdigheter, slik at egentlig hvem som helst kan spille rugby-det er ikke begrenset til de høye, den korte, den raske eller sakte.

Basics

Hvert lag har 15 personer per side, og spill vare i 80 minutter. Spill er delt inn i 40-minutters halvdeler, med sammenhengende avspilling i mellom.Et rugby team er delt inn i åtte forover og syv ryggen. De forwards er større gutta hvis målet er å få ballen fra det andre laget. Siden de ikke trenger å score, trenger de ikke å være rask eller smidig. I stedet, de trenger bare å være stor nok til å takle motstanderlaget medlem som har ballen. Når hauger av forwards lanseringen på toppen av motstridende ryggen, kalles det en Ruck.De rygger er de mindre, raskere gutta bak spissene. De fungere som en siste forsvarslinje skulle noen bryte gjennom forover. Enda viktigere, er deres jobb å få ballen fra forover og kjøre for en "prøve", som er en rugby spiller krysset prøve linjen ved motsatte enden av feltet.

Scoring

En prøve er verdt fem punkter. Etter en prøve, kan en konvertering kick gjøres fra 22 meter punktet, rett overfor der scoring spilleren berørte ballen i bakken. Dette er verdt fem poeng.Drop mål er verdt tre poeng. De kan scoret på noe punkt i spillet, men ballen må berøre bakken før spilleren sparker det i målstengene.

Scrums

Hvis en spiller kaster eller slår ballen fremover, så en Scrum vil forekomme. Dette er når et lags fremover komme inn i en formasjon av tre menn, to menn, da en mann, med to forwards flanking. De satte armene rundt sin teammmates, Crouch, og presse mot det andre laget tilsvarende-organiserte forover. Den halfback i teamet som ikke kaste ballen faller forover den inn tunnelen opprettet mellom de to sett med fremover, og de to gruppene push på hverandre under forsøk på å "krok" ballen bakover med føttene, til sine egne lagkameratene .

Line-Outs

Når ballen går utenfor banen, skjer det en line-out. Dette er når begge lagene 'fremover linje opp i to parallelle linjer, med Hooker av teamet som ikke dunke ballen utenfor banen å kaste. Han kaster til sine lagkamerater, som vil løfte en eller to av sine menn i luften for å fange ballen. Den forwards generelt binder rundt sin lagkamerat som fanget ballen hvis han gjør det, og skaper et virvar av menn som kalles en Maul. Dette er laget for å presse frem samtidig flytte ballen bakover.


relaterte artikler


Hvordan knytte fotballsko
hvordan du retter pistol mål ved å analysere mønstre skutt på mål
london fotballklubbene
tennis regler for utfordringer
hvordan design team uniformer for baseball
offentlige golfbaner i Hudson fylke, New Jersey
hvordan å bruke hockey grep tape
forsvar basketball øvelser for menn
hvordan du skal treffe en golfball med en klubb
hvor å endre en kniv i en grafitt hockey stick