historie Craftsman Truck Series mesterskapet

historie Craftsman Truck Series mesterskapet

The National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR) ble stiftet i 1947. Lastebilen racing-serien startet ikke før i 1994, da en gruppe av off-road entusiaster presenterte ideen å sette pickup lastebiler på en veddeløpsbane og la dem rase. NASCAR ledelsen til slutt kjøpte seg inn i ideen og et nytt racing divisjon ble startet

First Race

Den første lastebilen løpet var en 20-runde utstilling 30. juli 1994. Det ble omtalt som en forhåndsvisning i et nytt nasjonalt touring-serien i 1995, tre utstillinger ble avholdt samme år. Serien kjørte en full timeplan begynner den 5. februar 1995, da 33 lastebiler kjørte en 200-runde løp på Phoenix International Raceway.

Sponsing

Fra den første sesongen, var Sears Craftsman de store sponsor og dette partnerskap med NASCAR forlenget frem til 2008, da Sears Holdings kunngjorde at de ville ikke lenger være seriens hovedsponsor. Camping World overtok primære sponsing av lastebilen serien i 2009 da det inngått en syv-årig avtale med NASCAR.

Voksende popularitet

utgangspunktet sett på som en måte å bringe NASCAR opplevelsen til spor hvor det var usannsynlig den fremste (Cup) eller Nationwide bilen serien vil bli sett, lastebilen serien har vunnet popularitet med både vanlig bil fans og de som favoriserer lastebiler alene. Siden begynnelsen, har lastebilen serien lagt Cup-lag i sine rekker, og blir sett på som et naturlig sted å trene opp-og-kommende drivere for den fremste serien.


relaterte artikler


hva er spesifikasjonene for Callaway Tour-serien x20?
volleyball hånden regler
hvordan flom en utendørs skøytebane
hvordan å velge en hybrid driving jern golfkølle
sykling hendelser i texas
badminton foreninger
hvordan du justerer bueskyting pin severdigheter
om kompositt flaggermus
offentlige golfbaner i nærheten av sentrum Charleston, South Carolina
eksklusive golfbaner i Tempe, Arizona