korrekte måten for en kvinne å svinge en golf driver

korrekte måten for en kvinne å svinge en golf driver

Gjennom årene har golf fikk stor popularitet med kvinner, men kvinner golfere møte det samme problemet som menn i at å slå en golfball er ikke så enkelt som å bare gå opp til ballen, svinger klubben og se ballen seile bort i en lange, rette retning. T-skjorter ligger rundt 50 til 100 meter nærmere enn menn, og kvinner bør se å dra nytte av dette med en god drive. The golf swing tar praksis å mestre, og det er noen små forskjeller mellom traff sjåføren og andre klubber i posen med hensyn til swing.
en.
Godkjenne den riktige holdningen. Stå på 90 grader til det tiltenkte målet. Hvis du holder en klubb i rett vinkel mot lårene, så det bør peke på de tiltenkte målet retning. Stand omtrent tre fjerdedeler av en armlengdes avstand unna ballen, og ta et standpunkt som er litt bredere enn din skulder bredde, for å gi god balanse. For å treffe med en driver, bør teed-up ball være på nivå med vristen av fremre foten-foten nærmest hullet.
to.
Begynn backswing. Ta klubben tilbake langsomt i en rett linje, holde hodet ned og bak ballen. I løpet av swing, som dine hender nå midjen høyde, vil håndleddene begynne å naturlig hengsel og vekten din vil overføre til din tilbake foten. Ta klubben tilbake til det det parallelt med bakken på toppen av swing, med skuldrene loddrett mot bakken.
Tre.
Start downswing. Uten en pause på toppen av svingen og holde bevegelse væske, slår hoftene og skuldrene, la armene og hendene følge, bringe klubben hodet ned stien mot ballen. Hold hodet nede hele tiden, da dette er et område hvor mange kvinner golfere-og menn-gjør alvorlige feil ved å følge hodet naturlige tendens til å se opp som de er å treffe ballen. Tempoet på swing bør være glatte, uten forsøk på å "hakke" på ballen med en raskere downswing. Som klubb hodet og armene kommer gjennom virkningen sonen, bør vekten din flytte seg framover på fremre foten.
Fire.
Følg med etter at han slår ballen. Ikke stopp sving når du har truffet ballen, men fortsette gjennom frem til klubben har holdt med klubben hodet lavt bak ryggen din. Du bør slutte med brystet og skuldrene vender i den retningen som du har truffet ballen. Hold finish og heve hodet for å se hvor ballen har reist når du har fullført swing.


relaterte artikler


sommeren lacrosse leirer for jenter i Putnam County, NY
basketball foul skyting regler
offentlige golfbaner i ft myers
hvordan du installerer en inground basketball system
dykkeutstyr sjekkliste
college basketball regler om overtid
tennis klær og sko
Hva er fordelene med offset golfkøller?
NCAA Division 1 basketball regler
dallas offentlige golfbaner