ihsa softball regler

ihsa softball regler

Selv om folk flest ikke klarer å innse det, datoer softball historie tilbake nesten like langt som baseball historie. Spillet ble oppfunnet som en alternativ versjon av baseball i 1887, opprettholde fleste av de samme reglene. Den vokste til å bli en sport som ble mest spilt av jenter på konkurransedyktig nivå i det 20. århundre. Nå spillet kan spilles på alle nivåer, inkludert videregående nivå der styrende enheter, som IHSA --- eller Illinois High School Association --- overvåke spillets regler på en state-for-statlig basis. Her er noen av reglene spesiell for IHSA.

Hår enheter

En av de mest oversett problemene i softball kan være hairpieces at jenter er pålagt å ha. Hair enheter har lover og begrensninger med hensyn som kan brukes og som ikke kan. Bare grunnleggende hår enheter er tillatt under spill, inkludert de som er nøytrale og kortere enn to inches. Normalt er lovlige hår stykker bare vurdert barrettes, klipp og Bobby pinner.

Felt forskrift

Tradisjonelt, softball har vært spilt med en avstand på 40 meter fra pitcher's haugen hjem til plate, i motsetning til 60 fot i baseball. Men på grunn av den fordelaktige situasjonen dette setter pitcher i, har nye regler er vedtatt fra og med 2010 for å øke pitcher's haugen avstand fra hjemmet plate.Nå spiller IHSA med pitcher's haugen på 43 fot. Reglene er vedtatt i flere andre stater, og anses gunstig, plassere rører på en jevnere konkurranseforhold som mugger.

Illegal Plasser

En annen regelendring som har blitt gjennomført innenfor IHSA reglene er ulovlig banen. Ulovlig plasser oppstår når beholderen kaster før dommeren signaliserer at muggen er lov å kaste, normalt på grunn av batter ikke er forberedt på å treffe. Dommeren er pålagt å verbalisere ulovlige plasser som de er kastet. Hvis røren tar banen, så alle spillere på basen er lov til å få en ekstra base. Hvis røren provenyet å treffe banen, så røren er lov til å bestemme om du vil spille ballen eller ikke etter å treffe den.


relaterte artikler


de beste offentlige golfbane i Massachusetts
asa softball bat liste
Sommeren baseball ligaene i Philadelphia for barn
padle ball regler
NCAA regler for college baseball rainouts
kommunale golfbaner i Phoenix, Arizona
sykkelen sikkerhet spill
lage din egen fotball jersey
NFL playoff divisjon tiebreaker head-to-head regler
mann til mann forsvar basketball øvelser