hvordan å reparere sykkelen tannhjul

hvordan å reparere sykkelen tannhjul

Avhengig av sykkelen, kan reparere sykkelen tannhjul være vanskelig. Med litt utholdenhet og konsentrasjon, kan imidlertid resultatet vel være verdt det og tilfredsstillende. Mange sykler har 24 eller flere hastigheter oppnås ved å montere tre tannhjulene ved pedalene og åtte eller mer på bakhjulet. Multiplisert, gir dette totalt 24 hastigheter. Kontrollere skiftende av girspaker er i styret, som er koblet til foran og bak utvendige av kabler. Utvendige er de komponentene via der sykkelen er kjeden går gjennom, og de beveger seg fra side til side under girskift å flytte kjedet fra drivhjul til tannhjul. Kabel spenning og giret allianser er de to eneste elementene som har direkte effekt på giret funksjon

Du trenger:.
Phillips skrutrekker
. Allen /sekskantnøkkel.
Assistent.

Kabel Tension Adjustment


en.
Inspiser skift spaker, som er plassert på styret. Disse kan også være festet på rammen under styret hvis det er en eldre modell. Inspiser skruene som fester spaken og sikre at de er stramme og at spaken er godt posisjonert.
to.
Finn styret kabel som kobles til krankgiret, sistnevnte som er koblet til rammen over fronten gir. En Allen (hex) fastnøkkel brukes til å løsne mutteren eller bolten som fester kabelen. Trekk på kabelen stram med hånden og skru til kabelen mens du fremdeles holder kabelen stram med mutter eller bolt. Gjør det samme for det utvendige giret, som er koblet til rammen, rett under bakre tannhjul. Når alle bolter eller muttere er godt re-sikret, skift gjennom alle girene som du bruker sykkelen og bekrefte justeringer og skiftende er perfekt.
tre.
Hvis de to første trinnene ikke løser problemet, kan problemet være giret justering. Du må kanskje noen til å hjelpe deg. Har din assistent litt heve bakre hjulet fra bakken. Ved hjelp av hånden din, roter pedalene og som du gjør det, bruker du girspaken til å justere foran giret og fastslå den hviler bare om midtpunktet av dets bevegelse rekkevidde.
Fire.
Et problem kunne eksistere slik at kjedet ikke skifte til det høyeste giret. Hvis så, er det to små justering skruer på baksiden giret som er ved siden av hverandre. Sving til venstre /øvre mot klokken til 45 grader med en skrutrekker. Hvis det er fortsatt et problem å gå til det største utstyret, gire girene og vri høyre /nedre skrue som urviserne som mulig før kjeden klikke eller rattling.
Fem.
Shifting til laveste gir, kan også være problemet. Akkurat som å justere for den høyere gir, start ved å rotere høyre /nedre justeringsskruen 45 grader mot klokken og teste girene av skiftende dem. Hvis girstangen fremdeles ikke flytte kjedet til den minste gear, rotere venstre /øvre justeringsskruen med urviseren til like før kjedet klikke eller rattling.

Fronten giret opererer på nøyaktig den samme mekanismen som bak en. Ved behov, behandle den på samme måte som du har gjort det bak en, og du bør kunne for å fikse sykkelen girene til å fungere like perfekt.


relaterte artikler


hvordan å skyte en bue med to øyne åpne
badminton singler service regler
hvordan du får en ny registrering for en båt som eies av noen andre
Virginia State sykkelen sikkerhet lover
Connecticut roing foreninger
Babe Ruth baseball association state champion regler og forskrifter
bakgård cricket spill
DIY: dykkeutstyr
Slik trener en fotball trening
hensikten med skulderputer