Hvordan fortelle om en luft tank er halvfullt

Hvordan fortelle om en luft tank er halvfullt

Air tanker brukes til en rekke bruksområder i verden, fra inneholder luft for å puste i scuba systemer for å fylle bildekk i auto garasjer. Den trykkluft finnes i flasker laget av stål eller aluminium med ventiler på toppen der gassen kan bli løslatt fra. Disse flaskene har arbeidstrykk som styrer hvor mye gass kan settes i dem. Men, å vite hvor mye gass inni, og deretter et måleinstrument må vedlegges. Hvis en tank er halvfull, så trykket målt ville trenge å være halvparten av trykket i tanken arbeidstrykk når den er full.
en.
Fest trykkmåler. Et manometer må kobles til ventilen på toppen av tanken. Bruk et mål med matchende tilkobling til tank ventilen for å sikre en god tetning og nøyaktig måling. For eksempel at det for en DIN-tilkobling-ventilen inn som regulator skruer, fester du en trykkmåler eller regulator med en DIN montering. Gjør vedlegget finger-stramt, slik at trådene og O-ringer i ventilen ikke er skadet.
to.
Åpne sakte tank ventilen. Gjør dette ved å vri ventilen mot klokken for å sette i gang en strøm av luft. Som du slår på ventilen, poenget ansiktet av manometer ned for å beskytte mot formodning forekomst av høyt lufttrykk presser vinduet av måleren.
Tre.
Ta en lesning fra måleren i enheter på bar eller pounds per kvadrattomme (psi). Dette er enheter av atmosfærisk trykk som brukes til å måle trykket i luftflasker. En luft tank når full bør ha 3000 psi eller 200 bar, selv om noen sylindere er i stand til å holde høyere trykk. Dette kan kontrolleres i stampings på tanken om halsen. Sammenlign leser du har tatt med tankens trykket når den er full. For en tank med et arbeidstrykk på 200 bar /3000 psi når den er full, vil en halvfull tank returnere en lesning av ca 100 bar /1500 psi.


relaterte artikler


baseball league regler og forskrifter i Wisconsin
verktøy for trijicon severdigheter
enkel softball øvelser
hvor å fjerne sidi sykkel sko
hvordan å forbedre mine handicap
miaa basketball regler
hvordan du gjør en ollie på ripstik
free volleyball gaver
golf holdning og justering verktøy
hvordan spille og forstå fotball